2777
2789

یه دختر مریض روانی مثل من بار میاد

وقتی از بچگی همه توجها به پسرشون بود چون پسر بود

مامانم هرچی داشتیمو نداشتیم داد به پسرش

طلاهامو فروخت داد پسرش عروسی بگیره

الانم تمام پس انداز زندگیمونو داد به پسرش 

و وقتی دعوا و اعتراض کردم فقط گفتن خیلی پرویی و فوشم دادن

حتی غذاشم میاد خونه ما میخوره

هیچی برای خونش نمیخره نه مرغ نه گوشت

و به من میگن مثل نوکرا فقط براشون کار کنم ظرف بشورم غذا درست کنم

مگه اینجوری نبود دختر چون دختره باید بهش برسن 

نباید بزارن اب تو دلش تکون بخوره

چرا پس من اینجوری شدم؟

هیچ دیگه فقط حواست باشه ازدواج درست کنیدفتر اینارو ببندمنم مثل بودم الان ۱۰ساله معذرت میخوام تو گوه ...

چرا ۱۰ ساله توگوه گیر کردی؟

خیلی میترسم ازدواج کنم طرفم مثل خانوادم باشه

مثل داداشم باشه

یا حتی بدتر اونا باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله یه بخت خوب نصیبت بشه بری پشت سرتم نگاه نکنیدر این حد افراطی دیگه نوبره

میترسم از ازدواج کردن

میترسم میگم مگه خانوادم چجوری باهام برخورد کردن انتظار داشته باشم طرفم بام درست رفتار کنه

چرا ۱۰ ساله توگوه گیر کردی؟خیلی میترسم ازدواج کنم طرفم مثل خانوادم باشهمثل داداشم باشهیا حتی بدتر او ...

چون با یه آدم بدرد نخور ازدواج کردم که از هیچ لحاظ تامین نیستم نه مالی نه عاطفی نه جنسی نه همدم هیچ 

از سر صبح تا شب مثل افغانی کار میکنم تو خونه با دوتا بچه به شدددددددت اذیت کن ریخت پاش و گرفتار

و خانوادش که دم به دقیقه میان

مادرمم که نگم برات هرشب اینجاس هی گیر میده

چون با یه آدم بدرد نخور ازدواج کردم که از هیچ لحاظ تامین نیستم نه مالی نه عاطفی نه جنسی نه همدم هیچ ...

ما زنا همه نه

بعضیامون خیلی گناه داریم

همیشه دلسوز خانوادمون بودیم ولی کسیو دوست داشتن که ازشون میکشید

ما زنا همه نهبعضیامون خیلی گناه داریمهمیشه دلسوز خانوادمون بودیم ولی کسیو دوست داشتن که ازشون میکشید

اره همیطوره 

پدر مادرم همچیشون حتی شام سادشون برا پسراهاس .هیچکدوم بخدا یه شب نشینی هم زناشون راهشون نمیدن هرشب میان اینجا

اونوقت من هیچ حساب نمیشم 

اره همیطوره پدر مادرم همچیشون حتی شام سادشون برا پسراهاس .هیچکدوم بخدا یه شب نشینی هم زناشون راهشون ...

وقتی خانواده خودمون بهمون احترام نذاشتن 

مثل یه فرشته باهامون رفتار نکردن

چجوری میتونیم انتظار داشته باشیم یه غریبه  که زلد میشه شوهرو خانوادش دیگه خوب باهامون رفتار کنه؟