2777
2789

آقا من زیست خوندم ۳ تا کلمه تو ذهنمه فقط دارم از صبح هر به ۵ دقیقه ۱۰ بار میگم داری روانی میشم نمیتونم جلو خودمو بگیرم چبکارررر کنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه همین جوری میگی فکرنکنم وسواس فکری باشه

همه ش تو ذهنمه موقع شام و ناهار ظهر داشتم می‌خوابیدم تا خوابم ببره هی میگفتم دقیقا وقتی از خواب بیدار شدم گفتم ناخود آگاه نمی‌دونم کم شده تازگی اینطوری شدم 

آقا امتحان هم دادم بازم پیله کردم هی میگم دارم به سختی جلو خودمو میگیرم که نگم ولی همش تو ذهنم گفته ...

بابا این ب کنار 

مثلا وقتی دارم شکر گذاری میکنم خداروشکر یا مثلا برای کسی ک مرده فاتحه میخونم یکی توی ذهنم انگار فش میده 😐😐 هر چقد میخوام خفش کنم نمیتونم کمکککک

کاربری دست دو نفره ✋️ 

منم همچین مشکلی داشتم گاهی موقع خواب یه کلماتی انقدر تو ذهنم تکرار می‌شد احساس می‌کردم دارم توهم میز ...

مثلا چیا می‌تونه باشه ؟ولی منم همینم شهر داشتم می‌خوابیدم تا خوابم ببره تو ذهنم میگفتم و لب میزدم و وقتی بیدار شدم هم همیننن ناخود آگاه گفتمش

بابا این ب کنار مثلا وقتی دارم شکر گذاری میکنم خداروشکر یا مثلا برای کسی ک مرده فاتحه میخونم یکی توی ...

چقدرررر شبیه منی 

من داشتم دعا میکردم درد و دل میکردم با خدا با تو ذهنم به خدا و اماما فحش میدادم یعنی اینقدر خودمو نفرین کردم نمیتونم جلو خودمو بگیرم 

مثلا چیا می‌تونه باشه ؟ولی منم همینم شهر داشتم می‌خوابیدم تا خوابم ببره تو ذهنم میگفتم و لب میزدم و ...

مثلا وسواس تکرار نداری؟ اگه فلان کارو نکن این اتفاق میوفته و اینا نمیگی تو ذهنت؟ یا وسواس تقارن

چقدرررر شبیه منی من داشتم دعا میکردم درد و دل میکردم با خدا با تو ذهنم به خدا و اماما فحش میدادم یعن ...

بابا دهنم سرویس شده خداوکیلی 

مریض نیستیم ما ؟🤨😫😫

کاربری دست دو نفره ✋️