ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
ربطی به سن نداره جانم .در میاد .حتما برو بررسی کن .انشالله که چیزی نیست .ننداز پشت گوش و نترس خواهشا که ترس برادر مرگه
نمیدونم غدت فرق داره با ماله خواهرم یانه ولی خواهرم زده بود رفت دکتر براش درآورد گفته خطرناک نیست مابهش میگیم دمل چربیجات وگرمیجات وشیرینجات کمتر بایدبخوری خنکی چارشه
بدن ما پر از غده های لنفاوی هستن که از بدن ما محافظت میکنن اگر جای از بدن اون غده ها بزرگ بشن باید بررسی بشه باید بری متخصص برات سونوگرافی بنویسه متخصص عفونی یا متخصص غدد من زیر گلوم ۸ ماهه ورم داره چندبار سونو دادم
کیست که نمونه برداری نمیکنن ما سرطان سینه ارثی داریم هر شش ماه باید سونو بدیم
از اقوام بود نمونه برداری کردن جوون هم بود خوش خیم بود و کلا برداشتن کیست رو