2777
2789

نمی‌دونم چه کوفتیه ولی دو ماهی سه ماهی میشه شایدم بیشتر 

اوایل درد نداشت ولی دست میزدم. حس میشد و معلوم بود 

الان متورم شده و درد داره دستمو بکشم یا ببرم بالا درد میگیره 

چند وقت پیش هم درد گرفته بود دردس خوب شد ولی سر جاش بود 

ممکنه خطرناک باشه ؟؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه

خدا قوت ..باید بری مامو گرافی بررسی بشه .نمونه برداری کنن

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

زیر بغلشه تو سینه که نیست

یکی از علایم کیست سینه زیر بغل هم هست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

یعنی ممکنه خطرناک باشه ؟آخه سنم کمه

ربطی به سن نداره جانم .در میاد .حتما برو بررسی کن .انشالله که چیزی نیست .ننداز پشت گوش و نترس خواهشا که ترس برادر مرگه 

نمیدونم غدت فرق داره با ماله خواهرم یانه ولی خواهرم زده بود رفت دکتر براش درآورد گفته خطرناک نیست مابهش میگیم دمل  چربیجات وگرمیجات وشیرینجات کمتر بایدبخوری  خنکی چارشه

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چی هست ؟

بدن ما پر از غده های لنفاوی هستن که از بدن ما محافظت میکنن اگر جای از بدن اون غده ها بزرگ بشن باید بررسی بشه باید بری متخصص برات سونوگرافی بنویسه متخصص عفونی یا متخصص غدد من زیر گلوم ۸ ماهه ورم داره چندبار سونو دادم

خدایا کمکم کن من بجز تو کسیو ندارم...💔

کیست که نمونه برداری نمیکنن ما سرطان سینه ارثی داریم هر شش ماه باید سونو بدیم

از اقوام بود نمونه برداری کردن جوون هم بود خوش خیم بود و کلا برداشتن کیست رو