تا من با اینکه من صد برابر قانع تر از اونام و مهربون ترم باهاش اونا زنگ میزنن میگه جان ولی من زنگ بزنم بهش هیچی طرز حرف زدنش با اونا زمین تا آسمونه اخه مادرش هم نیست مادر خوندشه 😑در حالی که خیلییی خیلیی باهاش یه دوره بد کردن ولی فقط یه مدت ازشون کینه گرفت و الانم مثل قبل شده باهاشون مشکل این نیست که باهاشون خوب شده مشکلم اینه چرا واقعا چرا من که همه جوره باهاش میسازم با اونا بهتر از منه همش با من ساز مخالف میزنه خدا نکنه یه لیوان آب از دستم بیفته یا اتفاقاتی مثل این غر زدنش شروع میشه....و میگه دست و پا چلفتی به من میگه تو کثیفی ولی من کثیف نیستم خانوادگی اونا وسواس دارن
زن خوب بودن که به معنی این نیست جانفشانی کنی و خودتو یادت بره
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
این کانال رو حتما حتما عضو شو غلط گفتگوی زوجین رو با تکه های فیلم و سریال نشون میده و راهکار درست ارایه میده
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔نره خر جماعت درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
شوهر من فقط با به چی رام میشه بی محلی و بی توجهی اصلا قربون صدقه حالیش نیست
هرکس ی قلق و رگ خواب داره
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
مگه اونا سیاست دارن که جذبشون شده اونا رفتارشون خیلی بده
اونا با دست پس میزنن با پا پیش میکشند .شوهر تو هم آدم مهر طلبیه .فکر میکنه اتفاق خاصیه که اونا بعضی وقتا بهش توجه میکنند .مثل بچه ای که وقتی مادرش بعد قهر بغلش میکنه خر ذوق میشه .
ا تو همیشه خوب بودی دیگه به چشمش نمیاد
شوهر من فقط با به چی رام میشه بی محلی و بی توجهی اصلا قربون صدقه حالیش نیست
خوبی ک از حد بگذرد نادان خیال بد کند