2777
2789
عنوان

از کی دیگه جوش نزدین🙄🥸

80 بازدید | 14 پست

از سن بلوغم گذشته 18 سالمه از 13 سالگی پریود شدم باز جوش میزنم فکر نکنم مشکل داخلی داشته باشم پوستم چربه. 

کلی ضدجوش دارم سینره، نوآکنه،. کلیندامیسین، آکنومیس، آداپالن و.. تاثیر چندانی ولی ندارن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من۲۲سالمه هنوز جوش میزنم

عاشق که باشی شعر شور دیگری داردلیلی و مجنون قصه شیرین‌تری دارددیوان حافظ را شبی صد دفعه می‌بوسیهر دفعه از آن دفعه ف ال بهتری داردحتی سؤالات کتاب تست کنکورتعاشق که باشی بیت‌های محشری داردبا خواندن بعضی غزل‌ها تازه می‌فهمیهر شاعری در سینه‌اش پیغمبری داردحرف دلت را با غزل حالی کنی سخت استشاعر که باشی عشق زجر دیگری دارد  (m)

بنام خدا

سی سالم شده و هنوز تو سن بلوغم🤣

عزیزم من هروقت شیرینی و تخمه زیاد بخورم و روزهایی ک استرس زیادی را متحمل بشم جوش میزنم

مثلا واسه عید بخاطر آجیل و شیرینی و گز جوش میزنم و روزهایی که اتفاقی بیفتی استرسی بشم

داروهارو بذار کنار و ریشه را پیدا کن

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

بنام خداسی سالم شده و هنوز تو سن بلوغم🤣عزیزم من هروقت شیرینی و تخمه زیاد بخورم و روزهایی ک استرس زی ...

منم اینارو میخورم بدتر میشم یا مثلا فست فود و اینا 

ولی اخه تا کی نخورم هرچی دوس دارم باعث جوش میشن 

آزمایش خون دادم اما اینو پیگیری نکردم ..بعضیا میگن برا این شاید باشه ،یعنی ممکنهه؟

اره یه سری علائم دیگه مثل زیاد و ضخیم شدن موهای زائد و جلو اومدن شکم و نامنظمی پریود و اینام داره 

اره یه سری علائم دیگه مثل زیاد و ضخیم شدن موهای زائد و جلو اومدن شکم و نامنظمی پریود و اینام داره

واا همشو داارم کهه😄واجب شد حتما برم سونو من سرسری میگرفتمش 

مرسی عزیزم 

منم اینارو میخورم بدتر میشم یا مثلا فست فود و اینا ولی اخه تا کی نخورم هرچی دوس دارم باعث جوش میشن

خب دیگه یا باید کنار بیای با جوشات

یا جلوی شکم رو بگیری🤣

ببین بدبختی من اینه  استرسی ک میشم باید پرخوری کنم و قطعا میرم سراغ شیرینی ها و چربی ها

ولی خب جشنی عروسی چیزی باشه از قبل مراعات میکنم و پوستم صاف و عالی میشه

راستی اصلا جای جوش هم نمیمونه برام

یادمه سالی ک کنکور داشتم وحشتناک بود صورتم دوتا صابون خریده بودم عالی بودن یکی صابون شیر بود یکی روغن مار فکر کنم اسمش بود، برام خوب بودن، از یکیش صبح ها میزدم و از یکیش شب ها

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲