2777
2789
عنوان

بچه هایی که پدرتون جانبازه بیاید

142 بازدید | 15 پست

دوستان امروز صبح پست کارتی به شکل زیر برای ما اورد‌

ما تاحالا سپاه نرفته بودیم برای شیمیایی شدن پدرم که درخواستی کنیم همه متعجبیم‌.

کسی میدونه این کارت چه مزایایی داره؟ لطفا اگه دقیق خبر دارید بگید ممنونم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم این کارته که عکسشو دادم چه فایده داره و دقیقا چیه. انا اینو آوردن.

اجازه میدی فردا نشون همسرم بدم اون خوابه فعلا

ولی برای ما دوتا اوردن.

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
اجازه میدی فردا نشون همسرم بدم اون خوابه فعلاولی برای ما دوتا اوردن.

باشه عزیزم لطفا ازشون بپرس چه فایده ای داره .ماهم یکی ایم کارت بود یکی کارت تکریم . راستی توش پول داره؟😁

باشه عزیزم لطفا ازشون بپرس چه فایده ای داره .ماهم یکی ایم کارت بود یکی کارت تکریم . راستی توش پول دا ...

افرین کارت تکریم برای ما هم اومد

همین افتاده تو کشو😒😏😬😆

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!

سلام

کارت ایثار جهت کسر خدمت فرزندان مشمول پسر ب تعداد ۴نفر

اگر بابات شاغل باشه مالیات نمیگیرن

مقطع تحصیلیش میره بالاتر

حقوق هم از سپاه میتونه دریافت کنه

جانباز ۲۵ درصد ب بالا باشد

کارت تکریم هنوز فعال  نشده مقداری پول میریزن برای خرید از فروشگاهای طرف قراردادشون

این رو‌همسرم‌نوشت