2777
2789

سلام 

الان که دارم اینارو مینویسم واقعا حالم خیلی خیلی بده

دوستان من دهمم و مدرسه میرم .

مدرسه دولتی با جو خیلی خیلی بد 

خلاصه یه دختری که اصلا همکلاسی من نیست و منو نمیشناسه فقط از قبل تو مدرسه همو میدیدیم اومده رفته پشت سر من کلی دروغ و تهمت زده😭😭😭که فلان و بهمان و این خرابه و با کی بوده تازه به سه چهارتا از دخترای کلاسمون گفته اوناهم کاملا پخشش کردن تو کلاس همه باهام بدن هیچکس حاضر نیست باهام حرف بزنه حتی بخاطر حرفای این خانم😭😭

من درسم خوبه یعنی معدلم19.64به بالاهه

ولی اصلااا با این شرایطی که برام درست کردن تمرکز روی درسمم ندارم بخدااا توی کل مدرسه دارن حرفمو میزنن ، منی که قصد داشتم جدی تر از امسال درس بخونم.

شرایط اینکه مدرسمو عوض کنم ندارم تروخدا راهنماییم کنید و ساده این تاپیک رو رد نکنید.♥️❤️❤️

مجبور شدم دوباره این تاپیکو بزنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان 

بخاطر دروغ ها و تهمت های یه خانم که این با فلانی بوده و خرابه و فلان و بهمان 😭😭😭😭 الان کل مدرسه دارن پشت سرم حرف میزنن بخدااا نمیدونم چیکار کنم ، اون دختره رو بردم دفتر ولی چه فایده وقتی الان کل مدرسه دارن درمورد من فکرای خراب میکنن و حرف میزنن 💔

من درسمم خوبه و قصد درسخوندن دارم واقعا ولی با این موضوع اصلا نمیتونم کنار بیام اگر تجربه ای چیزی دارید ممنون میشم راهنماییم کنید😭💔

همکلاسی های خودمم حاضر نیستن حتی باهام صحبت کنن جز ینفر (فقط بخاطر تهمت های الکی😭)

و اینم بگم شرایط اینکه مدرسمو عوض کنم ندارم و کلی از فامیلامون هم تو همین مدرسن😔بالای ده نفر...

واقعاا حالم بده به راهنماییتون نیاز دارم ممنونم.

محل نده تو ام مگه انجام دادی ک نگرانی تاپیک منم بخون اخرین تاپیکم درمورد همین حرف مردمه

آخه مگه دهن مردمو میشه بست ،کلا از حاشیه بدم میاد و اینکه فامیل زیاد تو مدرسمون هست بالای ده نفر😔

بابا ول کن کلا دختر مدرسه ای ها یه جور خاصی تو توهم و شایعات غرقن ولشون کن دو روز دیگه یادشون میره

بنظرت بیخیال شم؟

اخه فامیل زیاد هست تو مدرسمون خیلی میترسم بخاطر ابرو😔💔

آخه مگه دهن مردمو میشه بست ،کلا از حاشیه بدم میاد و اینکه فامیل زیاد تو مدرسمون هست بالای ده نفر😔

مدرستو عوض کن با والدینت صحبت کن حتما با مامانت در میون بزار ب گوشش برسه باور میکنه ولی خودت بگی دهنشون رو اسفالت میکنت

چون شما درست خوبه میخوان خرابت کنن از حسادتشونه

اصلا محل نده

هرچی فکر کنی همون میشه

حالا تو براشون قیافه بگیر 

چون پشتت دروغ و تهمت گفتن دیگه با هیچ کدومشون حرف نزن حتی اگه اونا اومدن سمتت

چون شما درست خوبه میخوان خرابت کنن از حسادتشونهاصلا محل ندههرچی فکر کنی همون میشهحالا تو براشون قیاف ...

کل کلاسمونن آخه😔💔بعد تازه به کل مدرسه هم گفتن خیلی سخته واقعا