2777
2789
عنوان

مامانم خیلی فرق میزاره

297 بازدید | 10 پست

من زمانی که کنکوری بودم باید درس میخوندم خب نمیتونستم برم مهمونی و جایی مامانم هر روز باهام دعوا میکرد که تو اذیتمون میکنی هیچ جا نمیای پدرمون در آوردی با این درس خداکنه هیچی نشی خداکنه هیچ جا قبول نشی و....هر روز اعصاب خوردی حتی دو روز قبل کنکور هم کلی باهام دعوا کرد یکی دو سری عم از دستش رفتم زیر سرم 

الان خواهرم سال دیگه کنکور داره خود مامانم مهمونی هارو کنسل کرده همه شرایط فراهم اون جایی نمیاد حتی باعث میخوایم بریم اگه اون درس داشته باشه ما هم نمیریم و میگن خب کنکوری ظبیعی.از الان که یازدهم کار خونه هم نمیکنه همه شذه برای من ولی اون زمان سال کنکور لهم میگفتن اگه میخوای کار نکنی پس غذا هم نخور چطور وقت داری غذا بخوری 

آخرم قبول شدم گفتن شوهر کن بعد برو دانشگاه شوهر کردم نزاشت برم و الانم نزاشتن بمونم پشت کنکور و هیچی اینم آیندم 

واقعا چرا بین بچه ها فرق میزارن؟میدونم اونو بیشتر از من دوست ندارن ولی چرا این کارو میکنن؟هیچوقت یادم نمیره و نمیبخشم

پدر ومادر بچه اولی را آزمایشی بزرگ میکنن دیگه برا بعدی خطا و اشتباهشون کمتره

دقیقا همیشه هم میگن خب الان یاد گرفتیم چیکار کنیم 

من یه ازدواج ناموفق داشتم خانوادم با هم حرف می‌زدند میگفتن عیب نداره برای بعدی ها دیگه یاد گرفتیم 

منم ناراحت بودم میگفتن چرا ناراحتی دیگه تجربه کسب کردیم😐😐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاور گفت تکنسین اتاق عمل یا پرستاری آزاد شهر خودمون قبول میشم

خب این رشته ها که الان بازار کار دارن پولشو داری برو 

یه رشته خوب دانشگاه آزاد بهتر از یه رشته به درد نخور دانشگاه دولتی هست

خب این رشته ها که الان بازار کار دارن پولشو داری برو یه رشته خوب دانشگاه آزاد بهتر از یه رشته به درد ...

اره پولشو دارم خودم 

خداروشکر از اون ازدواج یه چیزایی برام موند