2777
2789
عنوان

چنان بابام خردم کرد جلوش

206 بازدید | 24 پست

بابام هیچ وقت بلد نبود چیکار کنه چجوری رفتار کنه .یک خودشیفته .... 

امروز بخاطر اشتباه خودش رفتیم جایی که ۲۰ میلیون پولش رو بگیریم. 

مردی که پیشش رفتیم دوست صمیمیم پدرم بود‌ 

حالا شاید شما متوجه صحبتم نباشید چون اونجا نبودید 

همش به پدرم می‌گفت محمد کاش یک دختر داشتم خدا منو لایق ندید. تو دختر داری دخترت هم از هر لحاظ تکه بخدا آنقدر خوشحال میشم میای با دخترت(هیچ نیت بدی نداشت این بشر از طفولیت من همینجوری بود)

فکر می‌کنید بابام چی گفت؟

گفت از همه نظر ازش راضیم ولی حیف ارشدش رو ول کرد و بیکاره .با لحن پر از تمسخر. 

دوستش گفت کاش این دختر من بود، اینم شد دلیل. بخدا کیف میکنم همین پنج دقیقه اومده اشتباه تورو درست کنه .

فکر می‌کنید چرا ارشدم رو اونم استعداد درخشان دانشگاه یک کشور ول کردم؟چون مریضه هر روز باید ببرمش بیمارستان یا گندکاریاشو درست کنم چون عدم تمرکز داره .

آنقدر دلم شکسته اشکام بند نمیاد. احساس میکنم این قلب من دیگه قلب نمیشه .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخت گرفتی بابا حالا یه جیزی گفته

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
آخی.باباتون احتمالا منظورش این بوده ناراحت نباش دختر نداری اومده درست کنه خرابش کرده.ارشدتو نمیتونی ...

شریف بودم خبر مرگم .خاک تو سرم کنن باید با همون لیسانس میرفتم از ایران فکر این خانواده هم نبودم .

شریف بودم خبر مرگم .خاک تو سرم کنن باید با همون لیسانس میرفتم از ایران فکر این خانواده هم نبودم .

ببین ضرر رو از هرجا برگردونی متفعته.

اگر میتونی برش گردونه.اگر تهران تیستید هرشهری هستید میتونید انتقال بدید از شریف.یه کم دوندگی داره.حیفید

زندگیت رو قمار نکردی با ی کوه رزومه علمی بفهمی این حرف چقدر درد داره

خب دیکه واسه همونه که بابات داره میسوزه چون میدونه جایگاهی بالاتر  از این بایر باشه 

واسه چند لحظه آرامش اومدم اینجا و در نتیجه حوصله بحث ندارم .شما درست میگی تمام !           اگه امضام رو خوندی و دوباره ریپلای زدی یعنی مشکل داری خودتو ب دکتر نشون بده
ببین ضرر رو از هرجا برگردونی متفعته.اگر میتونی برش گردونه.اگر تهران تیستید هرشهری هستید میتونید انتق ...

ناراحت اون نیستم ابحی. نهایت میتونم یک کنکور بدم تک رقمی شم ارشد دوباره برم اونجا. دلم سوخته ار نفهمیاش‌. این اولیش نیست هر روز همینه. 

درکش کن حالش خوب نیس به دل نگیریا

چه میدونی از زندگی من .هر روز بیمارستان دارم میرم ۲۵ سالمه یک مشکل که دختر ۲۵ ساله ایجاد بکنه براش تاحالا نکردم .فردا از غصه کاراش سرطان میگیرم 

ناراحت اون نیستم ابحی. نهایت میتونم یک کنکور بدم تک رقمی شم ارشد دوباره برم اونجا. دلم سوخته ار نفهم ...

ببین پدرت اینطوری یاد گرفته.تربیت شده.ناراحت نباش.اوتم دوست داشته شما پیشرفت کنید.بزار به پای دلسوزی و اینکه خواسته رفیقش ناراحت نشه.