2777
2789

من از اهواز آنلاین باهاشون داشتم خیلی خوب و پیگیر و مهربون ولی در عین حال جدی هستند

خیلی مشاور عوض کردم ولی خانم دکتر برهانی نسب از همه بهتر بودن 

برنامه هاش خیلی دقیق و با جزییات مثلا اگه میگه فلان ساعت زیست بخون   صفحه و گفتار و تعداد تمرین و همه چی رو کامل مینویسه توی برنامه اینش خیلی خوب بود

بقیه مشاورها سمنبل میکنن مثلا اینجا اهواز یم مشاور داشتم به اسم دکتر محسنپور   بود خیلی هم ادعا داشت ولی وقتی برنامه میداد  فقط مینوشت زیست! دیگه نمیگفت کی کجاشو بخونم

ولی خانم برهانی نسب دقیق و با جزیات برنامه میداد خیلی هم وقت انرژی میزاره روی مشاوره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آنلاینه یا حضوری؟ آخه من تهران نیستم

من همدان بودم تلفنی جلسات رو برگزار میکردند یا بعضی وقتها اسکای روم (ازت میپرسون خودشون که با کدوم راحتتری)

من ماهی یکبار هم حضوری میومدم تهران دفترشون

خلاصه هم آنلاین میشه هم حضوری بسته به خودت داره

برنامه هاشون خیلی سنگینه ولی در عین حال اصولی هست

من ساعت  مطالعه ام  توی تابستون روزی 2 ساعت بود! روزی 2 ساعت رو رسوندم به 11 ساعت تا اسفند و بعد از عید هم روزی 14 ساعت
واقعا خودمم باورم نمیشد کسی زورش برسه منو 14 ساعت وادار به درس خوندن کنه!

ببین اهل داد و بیداد نیست! ولی یجوری مهربونه و باهاش توی رودروایستی گیر میکنی که خجالنت میکشی درس نخونی!!

در مجموع واقعا راضی بودم ازشون

من با خانم ندا برهانی نسب نی نی سایت آشنا شدم نمونه مشاوره شون رو کسی میدونه از کجا میتونم ببینم و ...

ندا برهانی نسب مشاوره هاش هست توی پیج اینستاگرامش ولی نی نی سایت نمیذاره لینک بزارم  خودت توی گوگل اسمشو سرچ کنی میاره اینستاگرامشو اونجا نمون برنامه ها و نمونه مشاوره هاش هست

مشاور خیلی خوبیه  آقایون خیلی زیرکار دررو هستن ولی مشاورهای خانم پیگیرتر هستن.

ندا برهانی نسب مشاوره هاش هست توی پیج اینستاگرامش ولی نی نی سایت نمیذاره لینک بزارم خودت توی گوگل ا ...

قیمت مشاوره خانم برهانی نسب را میدونی؟ برات درخواست دوستی دادم لطفا اکسپت کن چند تا سوال دارم درباره مشاور خانم دکتر