نگران نباش نداشتی چه بهترحواست باشه کارسنگین نکنی رابطه هم کمترداشته باشین
آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!
بارداری بدون علائم که عالیه خوشت میاد در عذاب باشی؟
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫) با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست / من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست ❤️
من تا ۱۲ هفته هیچ علائمی نداشتم همش ب همه میگفتم چرا اینجوری ام و نگران بودم اما بعدش ی جوری بالا میآوردم تا ۲۷ هفته هر چی میخوردم بالا میآوردم نمیتونستم نزدیک آشپزخونه بشم راجب لکه بینی دکتر برو ممکنه هماتوم باشه ک با شیاف و استراحت رفع میشه
اسی خیلی ها اینجوری ان .اتفاقا خیلی ها توی بارداری محکم تر هم میشن .قرار نیست همه تا باردار میشن شکمشون نیم متر بیاد جلو و تهوع و درد و بی حالی داشته باشن که اینم در نظر بگیر خیلی ها جو بارداری میگیردشون فکر میکنن حالشون بده