2777
2789
عنوان

با دوست حسودم قطع ارتباط کردم

457 بازدید | 29 پست

من لیسانسمو تموم نکرده ازدواج کردم ازدواجم یهویی بود قصدشو نداشتم تا به دوستم گفتم گفت ازدواج تو این سن خوب نیست من تا ارشدمو تموم نکنم ازدواج نمیکنم یا مثلا میگفت من با کسی که شغلش فلانه(شغل همسر من) ازدواج نمیکنم اصالت شوهر من عربه هی می‌گفت عربا آدمای خوبی نیستن یا رشته منو هی مسخره میکرد درصورتی که رشته من بهتر از اونه حالا زد خودش بعد اتمام لیسانس ازدواج کرد و ادامه تحصیلم ندادو موقعیت همسرش از همسر من پایین تره ولی من هیچی نگفتم از وقتیم که فهمیده چیزی نمونده ارشدمو تموم کنم حسادتش گل کرده میگه آخه ارشد به چه دردی میخوره .حالا تا صبحم از اخلاقاش بگم تمومی نداره.تا حالا سم به این غلظت به پستتون خورده ؟

از آقایون محترم خواهشمندم توی تاپیک هام نظر ندن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهر حالا ک ازدواج کردی دوست بذار کنار مهم زندگیته

با اینکه کات کردم ولی الان دوستای خوب زیاد دارم و اتفاقا رفت و آمد خونوادگی داریم

بدتر از اینو داشتم کات کردم راحت شدم 

حسود بود ، رقابت میکرد ، منو کوچیک میکرد تا خودش اعتماد بنفس داشته باشه و ... تا صبح بگم کم گفتم 

نمیدونم چرا اون همه سال تحملش کردم 

یهو قاط زدم و تمام

اره منم ی دونه دارم هرکار من میکنم اونم عینشو انجام میده ک کم نیاره من رفتم ی کار انجام دادم اون بااین ک کل موجودی کارتش۷تومن بود اومد همراه من همونجایی ک من رفتم همون کارو انجام داد 

مطمئنی اول شما اونو اذیت نکردی؟ چون تجربه ای که من داشتم متاهل ها معمولا به مجردها کار دارن

نه والا اتفاقا من اوایل که ازدواج کرده بودم دپ بودم از ازدواجم راضی نبودم اون با من کار داشت

بدتر از اینو داشتم کات کردم راحت شدم حسود بود ، رقابت میکرد ، منو کوچیک میکرد تا خودش اعتماد بنفس دا ...

خوب کردی منم باهاش کات کردم راحت شدم