لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
یعنی یا بیمه ات نمیکننیا برات پایه حقوق رد میکنند که مالیات ندن و دو لیسته هستن
عزیزم اونوقت این بَده؟
لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته. وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم. آقایون، درخواست دوستی ندیدکاربر جدید نیستم دوستای گلم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یعنی اصلا تو فیش حقوقی نمیاد ، همینجوری بهت میدن . من سرپرست که شدم ، مازاد حقوق سرپرستیمو ، پشت لیستی بهم میدادن ، اصلا تو فیش حقوقیم همچین عنوانی نبود، یعنی دریافتیم بیشتر از چیزی بود که تو فیش حقوقیم بود.
حالا این چه کاریه که حتی حقوق و بیمه هم پشت لیستیه ؟؟ بهت ندن هم نمیتونی اداره کار شکایت کنی ها
بلهیعنی پس فردا اندازه ای که برات بیمه رد میکنند حق قانونی داریبرای خودشونم بدهولی بپرس بیمه میکنن ...
عزیزم جمله دقیقش اینه: حقوق و بیمه بعلاوه ی پشت لیستی.
اینم همون معنیو میده؟؟
یعنی اصلا تو فیش حقوقی نمیاد ، همینجوری بهت میدن . من سرپرست که شدم ، مازاد حقوق سرپرستیمو ، پشت لیس ...
عزیزم جمله دقیقش اینه: حقوق و بیمه بعلاوه ی پشت لیستی.
اینم همون معنیو میده؟؟
عزیزم جمله دقیقش اینه: حقوق و بیمه بعلاوه ی پشت لیستی. اینم همون معنیو میده؟؟
نه دیگه این خیلی متفاوتند با چیزی که اول گفتی ، منظورش اینه که تو فیش حقوقیت مبلغ حقوق و بیمه و کسورات درج میشه منتها ممکنه گاهی به مبلغی اضافه بعنوان پشت لیستی هم بهت بدن که تو فیش حقوقیت درج نمیشه
نه این یعنی یه حقوق بیمه ای و بیمه داری ولی حقوق واقعی ات بیشتره و در دو پرداخت واریز میشه یکی حقوق ...
ئه؟ آهاااا
خب این خوب شد 😅😅
عزییییزم خیلی ممنونم از دعای قشنگت 😍 و مرسی از راهنماییت
خیلی دعام کن
توی مخممصه بدی هستم در زندگی و اشتغال کلید حل مشکلاتمه. خیلی دعام کن
کاری داشتم بازم مزاحم شما میشم گلم. چون آگاهیت بالاس
نه دیگه این خیلی متفاوتند با چیزی که اول گفتی ، منظورش اینه که تو فیش حقوقیت مبلغ حقوق و بیمه و کسور ...
آهاااا
ایولا
ممنونم از راهنماییت عزیزم 😍