2777
2789

بچه ها این جمله معنیش چیه؟؟: 

حقوق و بیمه و مزایا به عنوان پشت لیستی میباشد

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

یعنی یا بیمه ات نمیکننیا برات پایه حقوق رد میکنند که مالیات ندن و دو لیسته هستن

عزیزم اونوقت این بَده؟ 

لطفاً زیر 22 سال در تاپیکهای من شرکت نکنند، با تشکر. چون تجربه هاشون کاملا متفاوته.                وقتی به این فکر میکنم که یه عده از آدما وااااقعا فاقد درک و فهم و شعور هستند، خیییلی از این دنیا میترسم.     آقایون، درخواست دوستی ندید                  کاربر جدید نیستم دوستای گلم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی اصلا تو فیش حقوقی نمیاد ، همینجوری بهت میدن . من سرپرست که شدم ، مازاد حقوق سرپرستیمو ، پشت لیستی بهم میدادن ، اصلا تو فیش حقوقیم همچین عنوانی نبود، یعنی دریافتیم بیشتر از چیزی بود که تو فیش حقوقیم بود.

حالا این چه کاریه که حتی حقوق و بیمه هم پشت لیستیه ؟؟ بهت ندن هم نمیتونی اداره کار شکایت کنی ها 

یعنی اصلا تو فیش حقوقی نمیاد ، همینجوری بهت میدن . من سرپرست که شدم ، مازاد حقوق سرپرستیمو ، پشت لیس ...

بخاطر مالیات اینکار رو می‌کنن

خیلی ها حقوق خالص می‌خوان 

و مالیات برای شرکت بار مالی زیاد داره میاد دولیسته مبکنه

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

بلهیعنی پس فردا اندازه ای که برات بیمه رد میکنند حق قانونی داریبرای خودشونم بدهولی بپرس بیمه می‌کنن ...

عزیزم جمله دقیقش اینه: حقوق و بیمه بعلاوه ی پشت لیستی. 

اینم همون معنیو میده؟؟ 

یعنی اصلا تو فیش حقوقی نمیاد ، همینجوری بهت میدن . من سرپرست که شدم ، مازاد حقوق سرپرستیمو ، پشت لیس ...

عزیزم جمله دقیقش اینه: حقوق و بیمه بعلاوه ی پشت لیستی. 

اینم همون معنیو میده؟؟ 

عزیزم جمله دقیقش اینه: حقوق و بیمه بعلاوه ی پشت لیستی. اینم همون معنیو میده؟؟

نه این یعنی یه حقوق بیمه ای و بیمه داری 

ولی حقوق واقعی ات بیشتره 

و در دو پرداخت واریز میشه 

یکی حقوق بیمه ای که احتمالا پایه است

یکی مابه تفاوت که جمعش میشه حقوق شما و بیمه تامین اجتماعی هم داری

انشالله رزق حقوقت چند برابر باشه

عزیزم جمله دقیقش اینه: حقوق و بیمه بعلاوه ی پشت لیستی. اینم همون معنیو میده؟؟

نه دیگه این خیلی متفاوتند با چیزی که اول گفتی ، منظورش اینه که تو فیش حقوقیت مبلغ حقوق و بیمه و کسورات درج میشه منتها ممکنه گاهی به مبلغی اضافه بعنوان پشت لیستی هم بهت بدن  که تو فیش حقوقیت درج نمیشه 

بخاطر مالیات اینکار رو می‌کننخیلی ها حقوق خالص می‌خوان و مالیات برای شرکت بار مالی زیاد داره میاد دو ...

آره می‌دونم ، منظورم این بود که چه شغلیه که همه چی پشت لیستیه ؟از این تعجب کردم 😁 که بعد معلوم شد استارتر جمله رو اشتباه نوشته 

آره می‌دونم ، منظورم این بود که چه شغلیه که همه چی پشت لیستیه ؟از این تعجب کردم 😁 که بعد معلوم شد ا ...

بیمه که پشت لیست نمیشه منم متوجه شدم کامل ننوشتن 😄

نه این یعنی یه حقوق بیمه ای و بیمه داری ولی حقوق واقعی ات بیشتره و در دو پرداخت واریز میشه یکی حقوق ...

ئه؟ آهاااا

خب این خوب شد 😅😅

عزییییزم خیلی ممنونم از دعای قشنگت 😍 و مرسی از راهنماییت

خیلی دعام کن

توی مخممصه بدی هستم در زندگی و اشتغال کلید حل مشکلاتمه. خیلی دعام کن

کاری داشتم بازم مزاحم شما میشم گلم. چون آگاهیت بالاس

نه دیگه این خیلی متفاوتند با چیزی که اول گفتی ، منظورش اینه که تو فیش حقوقیت مبلغ حقوق و بیمه و کسور ...

آهاااا

ایولا 

ممنونم از راهنماییت عزیزم 😍

ئه؟ آهااااخب این خوب شد 😅😅عزییییزم خیلی ممنونم از دعای قشنگت 😍 و مرسی از راهنماییتخیلی دعام کنتوی ...

شما مراحمی 

انشالله این شغل اولین در گشایش کارها برات میشه و درهای رزق و خوشی دونه به دونه برات باز میشن