غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
اگه درس میخونه و مشکل خاصی نداره اوکیه حتی بهتره فقط حواستون باشه یه وقت آسیب نبینه
هر چقدر دوست داشتی لایک کن نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال میشم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏. غلط املایی ببینم تذکر نمیدم چون بعضیا خوششون نمیآد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/ مراقب حرفهاتون باشید چون شما نمیدونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔. سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادلسازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم. مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها
آموزش هم خیلی مهمه حالا که مدرسه نمیره باید درست آموزش ببینه همه چیزو
سعی میکنم جوابایی که بهت میدم از نظر خودم منطقی باشه (دقت کن از نظر خودم) پس شمایی که اینجا تاپیک میزنی و در مورد حساس ترین چیز های زندگیت از بقیه کمک میخوای لطفا خودتم به جوابشون فکر کن و بعد انجام بده♡