2777
2789

یکی شون برنامه نویسه و مصاحبه داده و شغل پیدا کرده و هم درآمد داره هم نمره هاش بیسته! فکرشو بکنین تو رشته ریاضی بیست شی 

یکی دیگه سنتور می‌ره کنسرت شرکت می‌کنه برنامه نویس هم هست نمره هاش هم عالیه

یکی دیگه کلکسیون مدال طلا داره

یکی همش مسافرته

همه کلی آزادی دارن خیلی پولدارن و هرجایی بخوان میرن 

اردو گذاشته بودن مدرسه بچه هارو برده بود مشهد همه رفته بودن جز منو یکی دیگه از بچه ها 

همه خانواده های خوبی دارن جز من

تا میام درس بخونم با خودم میگم من که به اینا نمی‌رسم پس نخونم بهتره...

چیکار کنم انقد خودمو مقایسه نکنم 

هی به خودم میگم هرکسی ی مشکلی داره تو زندگیش ولی هرچی دقت میکنم اونا هیچ مشکلی ندارن یا حداقل مشکلاتشون قابل حل شدنه 

خیلیم خوشگلن همه شون🥺

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

خیلیا تو این دنیا از ما بهترن دست بالای دست بسیار است . اینو بدون همه تو شرایط یکسان بدنیا نیومدیم ( از نظر اقتصادی ، اجتماعی ، خانوادگی ، محیط اطراف ) همه دنبال پیشرفتیم و کمتر کسی هست که دلش نخاد خدشو ارتقا بده تو خدت بالاترین حالتی هستی که تلاش کردی بهش برسی بقیش دست تو نیست 

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم رشته اتو عوض کن

خانوادم نمیزارن 

عوض کنم چی برم؟ وقتی تهش روانم نابوده

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه

ببین کمالگرایی خیلی درد بزرگیه . شما لازم نیست به کسی برسی ، هر وقت این فکر اومد توی ذهنت محکم به خودت بگو من میخوام زندگی خودم رو بهتر کنم ، هر یه قدمی که برداری برای پیشرفت زندگیت بُردی . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خیلیا تو این دنیا از ما بهترن دست بالای دست بسیار است . اینو بدون همه تو شرایط یکسان بدنیا نیومدیم ( ...

هی می‌خوام تلاش کنم نمیشه 

نه پول داریم نه سلامت روان نه هیچیییییییییییی

اینکه فکر کنی اونا همه چیزمون گل و بلبل هست و مشکلی ندارن و تو از همه عقب تری، اصلا منطقی نیست چون همچین چیزی نیست و امکان پذیر نیست، منتها اعتماد به نفس یا عزت نفست باید ببری بالا که این افکار غیر منطقی نکمی،  و دیگه اینکه هر کسی مسیر خودش می‌ره ، خود شما هم صد در صد توانایی‌های داری اصلا قرار نیست مقایسه بشیم باهم چون ما انسانها متفاوت هستیم و سرنوشت متفاوت داریم تو چه می‌دونی آینده اونا و تو هر کدوم چه شکلی هست ...

پس بهتره تمرکزت بذاری روی خودت و توانایی‌هات و به جای شمردن محاسن اونا ، به خودت توجه کن و خودتو رشد و پیشرفت بده  

درس نخون چون طرز تفکرت هنوز درست نیست راجع به خودتهر وقت تصمیم گرفتی به خودت و آینده خودت فکر کنی ب ...

می‌خوام فقط کنکور ی رشته خوب قبول شم 

برم دانشگاه و بعدش کار کنم پول در بیارم فقططططط برم پیش تراپیست چون من پر از مشکلم

خانوادم نمیزارن عوض کنم چی برم؟ وقتی تهش روانم نابوده

این مقایسه عقبت میندازه درست خوبه یا رشته اتو دوست نداری؟

هر گامی که یک زن برای حقش برمی‌دارد، راهی تازه برای نسل‌های بعد باز می‌کند تا آزادی را نفس بکشند.

به اینا فکر نکن دختررر تو فقط تلاش کن باور کن تو سکوت و تاریکی یه طوری قراره برق بزنی که همشون کف کن ...

چیجوری آخه 

نه می‌دونم به چی علاقه دارم ، نه پول دارم نه خانواده درست حسابی 

ببین کمالگرایی خیلی درد بزرگیه . شما لازم نیست به کسی برسی ، هر وقت این فکر اومد توی ذهنت محکم به خو ...

سعی میکنم ولی واقعا خستم

هی می‌خوام تلاش کنم نمیشه نه پول داریم نه سلامت روان نه هیچیییییییییییی

منم همکلاسی هایی دارم که از هر لحاظ بهترن ازم راستشو بخای یک مدت خیلی حسادت میکردم ولی الان تنها مقایسه ای که دارم خدم با دیروزمه. اصلا رقابتی با کسی ندارم چون تو یک مسیر جدا دارم قدم برمیدارم ن یک مسیر مشترک با بقیه

فقط 12 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

اینکه فکر کنی اونا همه چیزمون گل و بلبل هست و مشکلی ندارن و تو از همه عقب تری، اصلا منطقی نیست چون ه ...

آخه واقعا خسته شدم 

دیگه نمیتونم ادامه بدم 

فکرشو بکن هرروز با خانوادت جنگ داشته باشی

کلی حسرت داشته باشی 

بعد هرروز بری اونارو تو مدرسه ببینی خانواده هاشون بهترین خوراکی و کیف و وسیله رو بهشون داده کلی مسافرت رفتن تابستون همش درحال خنده و خوشحالین...