2777
2789

از بعد مثبت شدن بی بی چک چه مراقبت‌ها و اقداماتی باید انجام داد خواهرم نمیخوام فعلا به کسی بگم به خاطر اون میخوام از شماها راهنمایی بگیرم  قبلا سابقه سقط داشته .

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مشاوره با طب سنتی

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

زیر نظر یک متخصص زنان باش واست پرونده تشکیل بده از اونطرف هم یه سری چکاپ هست زیر نظر ماما انجام میدی اول یه سری آزمایشات باید واست چک کنن بعد یه سری مکمل ها باید بخوری با توجه به آزمایش ها بعد بهت میگه به چه صورت مراجعه کنی و سونو تو چه هفته ای بری

همه ی ما یک انشرلی درون داریم مه برای تک تک ارزوهایش پوستش کنده شده ولی از خود راضی هست🤗
مشاوره با طب سنتی

طب سنتی میتونه آزمایش بگیره؟

سونوگرافی داره؟

زایمان هم لابد داخل خونه

چرا اصلا با گوشی کار میکنی ؟

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

طب سنتی میتونه آزمایش بگیره؟سونوگرافی داره؟زایمان هم لابد داخل خونهچرا اصلا با گوشی کار میکنی ؟

فقط میایید که یه چیزی گفته باشین. 😂😂😂

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ازمایش خون بده و به دکتر نشون بده دیابت یا کمبود ویتامین نداشته باشه برای کنترل میگم .یا اسید فولیک یا غذاهایی که اسید فولیک دارن بخوره .استرس سمه برا بارداری .خودشو تو وضعیت های تنش دار قرار نده مثلا بحث و گفتگو و دعوا چون حرص خوردن و استرس بده واقعا .رو خورد و خوراک مراقب باشه بعضی غذاها باعث سقطه هرچی خواست بخوره یه سرچ بکنه تو گوگل متوجه میشه چی خوبه چی بد .  

فقط میایید که یه چیزی گفته باشین. 😂😂😂

خودت چی؟

خنده ات نمیگیره از نظری که دادی؟

سواد ندارم امضا کنم انگشت میزنم ....دوست ندارم با افرادی که همواره مرا در حالت دفاع قرار می دهند معاشرت کنم؛ دفاع از عقاید، دفاع از اندیشه‌ها، دفاع از خودم و دفاع از حقوق و آرزوهایم.

خودت چی؟خنده ات نمیگیره از نظری که دادی؟

نیازی نمیبینم بهت توضیحی بدم. 

استارتر پرسید و طبق تجربه خودم گفتم.😊

نیازی نمیبینم بهت توضیحی بدم. استارتر پرسید و طبق تجربه خودم گفتم.😊

چون توضیحی نداری که عاقلانه و علمی باشه