2777
2789
عنوان

با پسر غیرتی میمونین یا کات میکنین

230 بازدید | 48 پست

۶ ماهه باهاش تو رابطم ی سری رفتارای عجیب ازش دیدم احساس میکنم انگار زیادی حساسه زیادی غیرتیه احساس محدودیت میکنم گاهی

بنظرتون باهاش ادامه بدم؟

قرار اولمون بود یکم غیرتی بازی زیادی در اورد بعد بهش گفتم من خوشم نمیاد گفت شوخی کردمو جدی نگیرو اینا

واقعا دو دل شدم نمیدونم چیکار کنم

بنظرتون چیکار کنم؟

باهم ی مقدار اختلاف فرهنگی ام داریم من فارس هستم اون عرب

(لطفاااااا توهین قومیتی نکنین قصد راهنمایی و مشورت دارم)

به بن بست رسیدم ‌..‌. برای حاجترواییم دعا کنین🥺💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببین اگه مثلاً برگرده بگه این لباسو نپوش روسریتو بکش جلو چه می‌دونم اینا نه باهاش نمی‌مونم چون این به معنای غیرتی بودن نیست این به معنای بد دل و شکاک بودنه و معمولاً هم آدمی که خیلی به پارتنرش زنش دخترش خواهرش سخت می‌گیره خودش آدم هیزیه و چون خودش هیزه احساس می‌کنه بقیه هم همونجورین

بخاطر اختلاف قومیتی مخالفم

بهتره هرکس با قوم خودش ازدواج کنه

برادر شوهر من گیلکه همسرش عربه متوجه خیلی مسائل بینشون شدم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

غیرتی یعنی چجوری؟

مثلا از رو برو پسر میومد میگف بیا اینورم راه برو 

ک مثلا از جفت مسرا رد نشم

یا مثلا رفتیم تو مغازه سلام کرد منم سلام کردم ب فروشنده یهو با خنده گف من سلام میکنم تو نیازی نیس سلام کنیا

یا مثلا اسنپ گرفتم زنگ زد اسنپیه یهو گوشیمو بددن اجازه گرفت جواب داد

عرباکلا تعصبی هستن خصوصا توی فضای خانوادشون باتوجه به برداشتم از زندگی دوستای عربم میگم کلا زن یه م ...

ای وای من🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

مثلا از رو برو پسر میومد میگف بیا اینورم راه برو ک مثلا از جفت مسرا رد نشمیا مثلا رفتیم تو مغازه سلا ...

اون سلام نکن دیگه زیاده رویه اسمشم غیرت نیس

عرب خوزستانه؟

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

ببین اگه مثلاً برگرده بگه این لباسو نپوش روسریتو بکش جلو چه می‌دونم اینا نه باهاش نمی‌مونم چون این ب ...

ببین مثلا از رو برو پسر میومد میگف بیا اینورم راه برو 

ک مثلا از جفت مسرا رد نشم

یا مثلا رفتیم تو مغازه سلام کرد منم سلام کردم ب فروشنده یهو با خنده گف من سلام میکنم تو نیازی نیس سلام کنیا

یا مثلا اسنپ گرفتم زنگ زد اسنپیه یهو گوشیمو بددن اجازه گرفت جواب داد 

این رفتارارو ازش دیدم حقیقتا ترسیدم🥺

ببین مثلا از رو برو پسر میومد میگف بیا اینورم راه برو ک مثلا از جفت مسرا رد نشمیا مثلا رفتیم تو مغاز ...

کات 

این آدم بیمار روانیه به نظرت این آدم فردا اجازه میده تو خودت تنها با اسنپ بری جایی یا مثلاً اگر همسایه‌تونو که آغاز توی راهرو ببینی بهت سلام بکنه بخوای جواب بدی بیای خونه گردتو خرد می‌کنه بعد به نظرت این آدم آدمی هستش که ارزش داشته باشه تو بخوای باهاش بمونی

مثلا از رو برو پسر میومد میگف بیا اینورم راه برو ک مثلا از جفت مسرا رد نشمیا مثلا رفتیم تو مغازه سلا ...

ببین اینایی که گفتی کم چیزی نیستن به قول مشاورم چراغ خطری هستن که میگیم نه ولش کن و خودمون رو گول میزنیم به عنوان کسی که تجربه بودن با چنین ادمی رو دارم و بد ضربه دیدم از من بهت توصیه هر چه زودتر تموم کن

کات این آدم بیمار روانیه به نظرت این آدم فردا اجازه میده تو خودت تنها با اسنپ بری جایی یا مثلاً اگر ...

فیلم ملی و راه های نرفته اش رو دیدی؟ دقیقا انگار همون بود😐😂