2777
2789
عنوان

اخ چه خواب عجیب ولی شیرینی بود

215 بازدید | 21 پست

از ظهر با شوهرم قهرم،مقصر هزار درصد اونه، وقتیم اومد خونه با اینکه مرغ پخته بودم برداشت واسه خودش نیمرو درست کرد حرص منو دراورد، منم جلوی چشمش سهم اونو ریختم رفت اومدم موقع غذا خوردنش و بعدش کلی باهاش بحث کردم از لجم

تهشم باز از حرفاش حرصم گرفت، کلا غذا رو ریختم رفت، با گریه همه چیزو شستم جمع کردم اومدم اتاق که خوابم برد

خواب دیدم توی کوچه شوهرم برام مثلا جشن گرفته بود سوپرایزم کنه! چیزیش که عجیب بود این بود که توی اون جمع هیچکس آشنا نبود و فقط شوهرم که دستشو انداخته بود دور کمرم رو میشناختم، اینجاش شیرین بود که وقتی بغلش بودم با لحن مهربون گفت خوشت اومد؟ منم به زور سرمو تکون دادم که اره، بعد گفت بگو تو که انقدر اذیتم میکنی چجوری باید خوشحال بشم؟ همونجا توی بغلش گریم گرفت، همونجوری منو برد توی یه اتاقی که میز و شیرینی داشت، منم همون توی خواب یه شیرینی گذاشتم دهنم که انقدر الان گشنمه همون توی خواب انگار واقعا خوردمش! بعد دوباره عجیبش این بود که نمیتونستم بخورم دهنم ورم شدید کرده بود و تکون نمیخورد😐 بعد اینجا عجیب تر شد که یهو دیدم انگار اینا رو توی پیج یکی دارم میبینم و اصلا ما نیستیم 😑😂

خلاصه بیدار شدم گشنمه و دلم اون بغل و مهربونی شوهرمو میخواد در حالی که الان مثل یک سگ بزرگ توی پذیرایی خوابه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

با فکر خوابیدی خواب دیدی دیگ

مردا معلوم نیست چشونه بیخیال محلش نده خودش پشیمون می‌شه میاد منت کشی

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم   

ای بابا جه سخت کردی زندگیو

بعضی وقتا ادم رد میده مثل من

فکر کن چند ساله ازدواج کردم و سر رابطه با شوهرم مشکل دارم و اون ذره ای اهمیت نمیده

توی دو تا تاپیک قبلم هست

با فکر خوابیدی خواب دیدی دیگمردا معلوم نیست چشونه بیخیال محلش نده خودش پشیمون می‌شه میاد منت کشی

این خواب رو دیدم انقدر دلم مهربونیاشو خواستا

چند وقته خیلی بد شده باهام وقتیم که خوبه حس میکنم از ته دل نیست

فعلا هم دارم از گشنگی میمیرم غذا نداریم بخورم شوهرمم توی پذیرایی خوابید دلم نمیخاد جلوی اون بخورم

از لجش از اینکه حرص منو دربیاره

چرا؟ قبلش دعوا داشتین؟ 

به نظرم الکی شلوغش کردی‌. تخم مرغی که درست کرده بود میخوردی و میرفتی استراحت. مجبور بود یا دوباره درست کنه یا مرغ بخوره

هیچوقت از شکمت نزن حیف برکت خدا بود دور ریختی عه عه اون بچگی میکنه تو عاقلانه رفتار کن

اولین بار بود اینکارو کردم

ببین چقدر حرصم داد که منم خواستم اینجوری حرصش بدم ولی اون بیخیال تر از همیشه

الانم مثل چی گشنمه هیچی نداریم بخورم

اونم توی پذیرایی خوابیده بدتر نمیخام جلوش چیزی بخورم

این خواب رو دیدم انقدر دلم مهربونیاشو خواستاچند وقته خیلی بد شده باهام وقتیم که خوبه حس میکنم از ته ...

چرا باهات بد شده؟ببببین قسطی قرضی چیزی داره یا ن مشکل از جای دیگس؟یکی دیگ داره بهش خط میده 

پشت تمام آرزوهایم خدا ایستاده است خدایا بابت همه چیزززززز بی نهایت شکر ب اندازه بزرگی خودت دوست دارم خداجونم