2777
2789
عنوان

شوهر بی پول

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 38 پست
چه میدونم، عقد بودم، با شوهرم هم سنتی آشنا شده بودممیگفتم یه وقت بچه های فامیل بر ندارنبازی کنن باها ...

وضعیتت خیییلی از من بهتر.باز تو ی مدت داشتی.من بیچاره عقد کردم دوزار برام طلا نخریدن خانواده شوهرم.شوهرم فقط ی زنجیر نازک با ی گوشوار کوچولو و نشونو حلقه خرید.ادنقدری ک بقیه عروسا طلا اویزون خودشدن میکنن من نداشتم،الانم اینه وضعم.خدا لعنت کنه اونایی ک با حرفاشون آدمو توفشار میذارن تا آدم تش اینجوری ازدواج کنه‌..من موقعیتای بهتر داشتم.اما حیف ک دلم راضی نشد.

رفتارش اگر خوب باشه به کل دنیا می ازه ارامشی و امنیتی که زیر سایش اگر داشته باشی انکار دنیا را داری

رفتارشم ی وقتایی واقعا بد.مثل همه ی آدمای دیگه.وقتیم پول نداره همش افسردست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفتارشم ی وقتایی واقعا بد.مثل همه ی آدمای دیگه.وقتیم پول نداره همش افسردست

از نظر من بعضی از مردها خیلی گناه دارن چون وضعیت اقتصادی خیلی بده مردهای کم در آمد همه افسرده شدن 

❤️ 💙 💚 🧡 

از نظر من بعضی از مردها خیلی گناه دارن چون وضعیت اقتصادی خیلی بده مردهای کم در آمد همه افسرده شدن

خب کم کاری از خودشونه.توی همین مملکت ی عده هستن ک دارن پول پارو میکنن.و واقعا هم‌پشت نداشتن.شوهر من ی مدت پول خوبی درآورد اما عقل نداشت همه رو از دست داد

وضعیتت خیییلی از من بهتر.باز تو ی مدت داشتی.من بیچاره عقد کردم دوزار برام طلا نخریدن خانواده شوهرم.ش ...

می فهمم درکت میکنم، هر خانواده شوهری یه طورن، اخلاق شون،. رفتارشون، یه جاهایی بی انصافن و کم می ذارن

من اون موقع تازه دانشجو دکتری بودم، شوهرم الان کارخونه داره ولی اون موقع یه تولیدی کوچیک داشت

خانواده شوهرم، اونقدرررررر از شوهرم پول گرفتن

که شوهرم توی تهیه مواد اولیه تولیدی‌ش موند و برای تهیه مواد اولیه 

من طلاهامو فروختم

برای یه عروس واقعا سخته

الان هم هیچ وقت درک نمیکنن من دکترم، استاد دانشگاهم 

سرم شلوغه، هر وقت بیکار شن، تو اووووووج مشغله من پا میشن میان مهمونی! 

خب کم کاری از خودشونه.توی همین مملکت ی عده هستن ک دارن پول پارو میکنن.و واقعا هم‌پشت نداشتن.شوهر من ...

به خدا مال منم درست همین بود اخرش با ندانم کاریهاش ورشکست شد الانم هر کاری می کنه نمی تونه خودش رو به اون جایی که میخواست برسونه بیچاره داغون شده ولی من دست خودم نیست دلم به حالش میسوزه 

❤️ 💙 💚 🧡 

می فهمم درکت میکنم، هر خانواده شوهری یه طورن، اخلاق شون،. رفتارشون، یه جاهایی بی انصافن و کم می ذارن ...

دقیقا خانواده شوهر منم تا شوهرم پول داشت حسابی چلوندنش.خدا لعنتشون کنه.همه ی اینازو ی روزی براشون تلافی میکنم.مخصوصا مادر عوضیش

به خدا مال منم درست همین بود اخرش با ندانم کاریهاش ورشکست شد الانم هر کاری می کنه نمی تونه خودش رو ب ...

خوبه دلت میسوزه.من دلم نمیسوزه هیچ.چون تک تک جاهایی ک داشت اشتباه میکرد من بهش هشدا دادم اما نفهمید.الان فقط دلم میخواد خفش ونم