2777
2789

سلام من یه ترکیب بهت میگم به ولله از این رو به اون رو میشی همیشه کسایی رو میدم لاغر میکردن هر چی میگفتم چیکار کردی هیچی نمیگفتن انگار زورشون میومد تا اینکه ی روز ی بنده خدایی رو توی کافه دیدم از دوستان قدیمیم بود گفت قرص رودکسا و قرص کافئین رو رو زانه دو تا یکی ساعت 10صبح از هر کدوم یکی هم ساعت 8شب  توی سه ماه 16کیلو وزن کم کردم وزنم 100تا بود قبل از مصرف 

این ترکیب برای من فوق العاده بوده به هر کی از اطرافیان هم گفتم نتیجه گرفتن من خودم واقعا عذاب میکشیدم از چاقی دوس ندارم کسی عذاب بکشه واقعا عالیه میتونید امتحان کنید زیر 20روز متوجه حرفم میشید 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام من یه ترکیب بهت میگم به ولله از این رو به اون رو میشی همیشه کسایی رو میدم لاغر میکردن هر چی میگ ...

سلام خوبی مرسی ازنظرت ولی من دخترم نمیتونم بخورم ازاین چیزاهورمونام بهم میخوره بدترمیشم مجبورم رژیم و ورزش روادامه بدم