narges77z مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 عنوان چی بخورم پری بیاد؟ 255 بازدید | 16 پست خسته شدم دیگه، ۶روز از موعد رد شده پری نمیاد!مثلا دوفاستون خوردم، دوماهِ قبل که خوردم دو روز جلو افتاد پریودم!بیبی چک هم هر روز میزنم حتی هاله توهمی نداره!برنامه اقدامم بهم میریزه، چیکار کنم پری بیاد؟ از روز موعدم تا الان دلدرد پری دارم کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘 1397/01/17 | 09:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mehi68 عضویت: 1396/03/29 تعداد پست: 1889 ازمایش بده اگه منفی بود برو دکتر خودش بهت امپول میده خوددرمانی نکنید منتظر اتفاق خوبم ........
shaghayegh1375 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3188 آمپول بزن 💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
narges77z مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 ازمایش بده اگه منفی بود برو دکتر خودش بهت امپول میده خوددرمانی نکنید ۸ ماهه اقدامم ، ۴ماهشو با آمپول پریود شدم! قبل اقدام کاملا منظم بودمخب دوفاستون میدن که منظم شی دیگه کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
pari62 عضویت: 1396/05/15 تعداد پست: 349 برو دکتر آمپول پروژسترون بزن باردار باشی که جاش و سفت تر میکنه و خوبه.باردارم نباشی سریع پریود میشی
narges77z مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 برو دکتر آمپول پروژسترون بزن باردار باشی که جاش و سفت تر میکنه و خوبه.باردارم نباشی سریع پریود میشی شنبه باید برم... ولی خسته شدم از این شرایط دیگه کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
mehi68 عضویت: 1396/03/29 تعداد پست: 1889 ۸ ماهه اقدامم ، ۴ماهشو با آمپول پریود شدم! قبل اقدام کاملا منظم بودم خب دوفاستون میدن که منظم شی دی ... خوب پس هیچوقت با این درمان های خونگی و گیاهی سیستم بدنتو بهم نریز منتظر اتفاق خوبم ........
narges77z مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 خوب پس هیچوقت با این درمان های خونگی و گیاهی سیستم بدنتو بهم نریز همینطوری بهم ریخته هست کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
شادی1357 عضویت: 1397/01/08 تعداد پست: 8143 باید مطمئن بشی که باردارنیستی بعدابه قول دوستان امپول بزن برای سلامتی دخترم دعاکنید
یازبانو۰۰ عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 1782 اگه باردار نیستی سیاه دونه با عسل بخور همم کمک میکنه باردار بشی خیلی عالیه
narges77z مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 باید مطمئن بشی که باردارنیستی بعدابه قول دوستان امپول بزن بیبی چک منفی اونم یه هفته بعد موعد مشخصه دیگه کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
shaghayegh1375 عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 3188 ازمایش بده بعد مطمئن شو 💞💫خدایاتو کافی هستی برایم،مشکلاتم را به تو می سپارم و دلم قرص می شود.بودنت را از من نگیر مهربان من!💫💞
افق عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 1500 منم ۱۳ فروردین بایدمیشدم که نشدم.امروز بی بی زدم منفی بود.منم پریودم مرتب بود.اینطوری خیلی سردرگم میشم.اخه قرار بود روز دوم پریودم برم ازمایش هورمونی بدم.ولی الان همش منتظرم پریود بیاد.اصلا یه ذره هم حس پریودی ندارم
narges77z مدیر استارتر عضویت: 1396/09/29 تعداد پست: 6383 منم ۱۳ فروردین بایدمیشدم که نشدم.امروز بی بی زدم منفی بود.منم پریودم مرتب بود.اینطوری خیلی سردرگم می ... آره خیلی بیخوده! منم این ماه باید کلومیفن بخورم روز ۱۳برم سونو دوس دارم زود بگذره کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣 😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
افق عضویت: 1396/03/11 تعداد پست: 1500 آره خیلی بیخوده! منم این ماه باید کلومیفن بخورم روز ۱۳برم سونو دوس دارم زود بگذر ... اینجوری خیلی بده.بجای اینکه تو یکسال ۱۲ماه بتوتی اقدام کنی مثلا ۱۰ماه میشه اقدام کرد.فرصتو ادم از دست میده