2777
2789
عنوان

چی بخورم پری بیاد؟

255 بازدید | 16 پست

خسته شدم دیگه، ۶روز از موعد رد شده پری نمیاد!

مثلا دوفاستون خوردم، دوماهِ قبل که خوردم دو روز جلو افتاد پریودم!

بیبی چک هم هر روز میزنم حتی هاله توهمی نداره!

برنامه اقدامم بهم میریزه، چیکار کنم پری بیاد؟  

از روز موعدم تا الان دلدرد پری دارم

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ازمایش بده اگه منفی بود برو دکتر خودش بهت امپول میده خوددرمانی نکنید 

۸ ماهه اقدامم ، ۴ماهشو با آمپول پریود شدم! قبل اقدام کاملا منظم بودم

خب دوفاستون میدن که منظم شی دیگه

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
برو دکتر آمپول پروژسترون بزن باردار باشی که جاش و سفت تر میکنه و خوبه.باردارم نباشی سریع پریود میشی

شنبه باید برم... ولی خسته شدم از این شرایط دیگه  

۸ ماهه اقدامم ، ۴ماهشو با آمپول پریود شدم! قبل اقدام کاملا منظم بودم خب دوفاستون میدن که منظم شی دی ...

خوب پس هیچوقت با این درمان های خونگی و گیاهی سیستم بدنتو بهم نریز

منتظر اتفاق خوبم ........
خوب پس هیچوقت با این درمان های خونگی و گیاهی سیستم بدنتو بهم نریز

همینطوری بهم ریخته هست

باید مطمئن بشی که باردارنیستی بعدابه قول دوستان امپول بزن

بیبی چک منفی اونم یه هفته بعد موعد مشخصه دیگه

منم ۱۳ فروردین بایدمیشدم که نشدم.امروز بی بی زدم منفی بود.منم پریودم مرتب بود.اینطوری خیلی سردرگم میشم.اخه قرار بود روز دوم پریودم برم ازمایش هورمونی بدم.ولی الان همش منتظرم پریود بیاد.اصلا یه ذره هم حس پریودی ندارم

منم ۱۳ فروردین بایدمیشدم که نشدم.امروز بی بی زدم منفی بود.منم پریودم مرتب بود.اینطوری خیلی سردرگم می ...

آره خیلی بیخوده!  منم این ماه باید کلومیفن بخورم روز ۱۳برم سونو   دوس دارم زود بگذره

آره خیلی بیخوده!  منم این ماه باید کلومیفن بخورم روز ۱۳برم سونو     دوس دارم زود بگذر ...

اینجوری خیلی بده.بجای اینکه تو یکسال ۱۲ماه بتوتی اقدام کنی مثلا ۱۰ماه میشه اقدام کرد.فرصتو ادم از دست میده