2777
2789

چندماهه پریودیم وحشتناک بهم ریخته و هورمونام ترکیدن نزدیک چهل روزه اصلاح سبکم چیکار کنم اصلا خونریزی ندارم؟ذر واقع دیروز باید میشدم که افتاد امروز ولی سر ظهری یکم لکه قرمز اومد و تمام تروخدا کمک کنید حالم بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هوش مصنوعی بپرس مفصل بهت میگه. گرم کن شکمتو. دکتر رفتی دارویی گرفتی؟ یک روز تاخیر که چیز خاصی نیست شاید تو مرحله لکه بینی هستی. نهایتا شنبه برو متخصص با آمپول فوری راه میوفته

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من پنج ماهه این شکلی بودم ،این ماه چند تیکه دنبه با گوشت کباب کردم عالی بود ،پریود این ماهم به موقع ...

جدا ممکنه بخاطر کم خونی یا اهن باشه؟؟چون کم خونی خیلی بدی گرفتم

از هوش مصنوعی بپرس مفصل بهت میگه. گرم کن شکمتو. دکتر رفتی دارویی گرفتی؟ یک روز تاخیر که چیز خاصی نیس ...

اینقدر چندماهی از هوش مصنوعی پرسیدم زیاد حالیش نمیشه اخه من در واقع پونزدهم پریودیمه این چندماهی هورمونام بفاک رفتن یکدفعه سر خودی بدنم تصمیم گرفت یکم ها ماه پریود بشه🫠دکترم چندین سال زیر نظرش کار کردم فقط قرص هورمونی لعنتی داد اخرم ولکردم سر خود

زهفرون دارم اخر شب میخوام بخورم ژردچوبه رو چطور بخورممم

با آب ولرم قاطی کن 

قرص اهن هم خیلی جوابه مخصوصا اگه کم خونی داری. 

یا غذاهایی که آهن دارن مثل عدسی و کشمش و ججگر و اینا