2777
2789
عنوان

خرافه بزرگ جن عاشق

102 بازدید | 7 پست

مردمِ مجازی محور تابع فریبکاری اینستاگرام....

جن عاشق کلیپی که در اینستاگرام توسط افراد به ظاهر دین دار با پوشش دین و افراد دارای معنویت مبلغان جن عاشق و دادن وعده های باطل ،تنها و تنها ابزاری برای خالی کردن جیب شماست .

باطل با لباس عریان و لخت ظاهر نمیشه با لباس و دکور دین و معنویت شمارو فریب میده.

چون خوب میدونه مردم به دین و معنویت احترام قائلند، خودشون رو پشت این نقاب قایم می کنند.

جن عاشق فقط یک کسب و کار هست و در دین اسلام ناب وجود ندارد‌.

در قرآن آمده
مِن شَرِّ الْوَسْوَاسِ الْخَنَّاسِ ... مِنَ الْجِنَّةِ وَالنَّاسِ

از شر وسوسه‌گر پنهان... که در سینه‌های انسان‌ها وسوسه می‌کند، چه از جنس جن و چه از جنس انسان.

اینجا نقش جن، وسوسه کردنه، نه عاشق شدن یا ازدواج.

روایت شده پیامبر ﷺ هنگام ورود به بیت‌الخلاء می‌گفت:

اللهم إني أعوذ بك من الخُبث والخبائث
خدایا به تو پناه می‌برم از شیاطین نر و ماده

یعنی پیامبر مسلمان رو یاد داده پناه ببره، نه اینکه بگه "جن عاشق میشه..!

حدیث دیگری از پیامبر

من أتى عرّافًا أو كاهنًا فصدقه بما يقول فقد كفر بما أنزل على محمد

هرکس نزد کاهن یا فالگیر برود و او را تصدیق کند، به آنچه بر محمد نازل شده کافر شده است.

در قرآن رابطه ازدواج و عاشقانه بین جن و انسان وجود ندارد .

همه‌ی این داستان‌ها از خرافات عامیانه و حرف رمال‌ها و فرهنگ‌های محلی اومده.

ی آلوی شیرینم🎀

راجع به جن عاشق اطلاع ندارم 

اما یکی از یاران پیامبر به نقل از ایشون ازدواج انسان با غیرانسان رو ممنوع کردند. لابد میشه که نهی کردن دیگه 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

راجع به جن عاشق اطلاع ندارم اما یکی از یاران پیامبر به نقل از ایشون ازدواج انسان با غیرانسان رو ممنو ...

سندش توی کتب حدیث معتبر وجود نداره.

این ادعا کاملاً ساختگی و داستانیه

ی آلوی شیرینم🎀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازدواج انسان و جن  از نظر علمی و دینی

از نظر علمی

جن و انسان دو گونه‌ی متفاوت هستند با طبیعت و جسم متفاوت...!

پس پیوند زناشویی طبیعی بینشون ممکن نیست.

از نظر شرعی 

علما مثل ابن تیمیه و ابن حزم گفته‌ان:

بعضی عوام به ازدواج با جن باور دارن، ولی هیچ دلیلی در قرآن و حدیث معتبر وجود نداره.

و اگر هم کسی چنین ادعایی کنه، باید بدونیم این بیشتر حاصل تخیلات، وسوسه یا تسلط شیاطینه، نه ازدواج واقعی.

در ضمن

اسلام خیلی جاها مواردی رو نهی می‌کنه که ممکنه مردم به‌صورت خرافی یا ادعایی دنبال کنن.

مثل:

رفتن پیش کاهن و رمال

فالگیری

یا همین داستان «ازدواج با جن»

نهی پیامبر به معنای واقعیت داشتن و امکان‌پذیر بودن ازدواج با جن نیست ،بلکه به این معنیه که اسلام جلو خیال‌پردازی‌ها و انحرافات مردم رو گرفته.

ی آلوی شیرینم🎀

سندش توی کتب حدیث معتبر وجود نداره.این ادعا کاملاً ساختگی و داستانیه

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

قرآن فقط ازدواج انسان با انسان رو مطرح کرده (نساء ۳، نور ۳۲).

در قرآن هیچ اشاره‌ای به ازدواج انسان با جن نیست.

هر روایتی که ادعا کنه  که انسان با جن ازدواج کرده یا می‌کنه

با قرآن ناسازگاره و طبق دستور پیامبر و امامان باید رد بشه.

پیامبر فرمودند:
إذا روي لكم عني حديث فاعرضوه على كتاب الله، فما وافق كتاب الله فخذوه، وما خالف كتاب الله فردّوه

هرگاه روایتی از من به شما رسید، آن را بر کتاب خدا عرضه کنید؛ هرچه موافق قرآن بود بگیرید، و هرچه مخالف بود رها کنید

منبع: کنزالعمال، حدیث ۱۶۲۵

امام صادق (ع) فرمودند:
ما خالف كتاب الله وسنة نبيه فهو باطل
هر سخنی که با کتاب خدا و سنت پیامبرش مخالف باشد، باطل است

نقلی که میگه :

یکی از پسران آدم با حوری بهشتی ازدواج کرد و دیگری با زنی از اهل جن

در منابع روایی ضعیف و غیرمعتبر اومده.
 هیچ سند قطعی از قرآن یا حدیث صحیح براش وجود نداره.

حتی در بین مفسران، خیلی‌ها این داستان رو اسرائیلیات (نقل‌های مشکوک و واردشده از یهودیان و مسیحیان قدیم) دونستن.

حدیث نهی پیامبر از نکاح با جن که در عکس هست.

اولاً بحارالانوار کتاب جامع روایات قوی و ضعیفه، نه همه‌ش صحیح....

خود علامه مجلسی بارها در مقدمه میگه: 

من همه روایت‌ها رو جمع کردم، بررسی سند با علماست.

هیچ‌یک از صحاح سته (بخاری، مسلم، ترمذی…) و منابع شیعی معتبر مثل کافی، این حدیث رو به شکل محکم نیاوردن.

اسلام خیلی وقت‌ها از چیزهایی نهی کرده که مردم خیال می‌کردن ممکنه، برای اینکه ریشه‌ی خرافه و انحراف زده بشه.

مثلا پیامبر رفتن نزد کاهن و رمال رو نهی کردن
ولی آیا واقعاً اون‌ها می‌تونن آینده رو ببینن؟ 

نه، فقط مردم خیال می‌کنن.

نهی به معنی «واقعیت داشتن» نیست، بلکه به معنی این کار رو حتی اگر فکر می‌کنید ممکنه، دنبال نکنید

ی آلوی شیرینم🎀