2777
2789
عنوان

توی خواب یکی بهم گفت❗🙂

219 بازدید | 24 پست

چند وقت پیش خواب دیدم ی مشکلی دارم بعد یکی تو خواب بهم گفت سوره نصر رو بخون و تو خواب هی میخوندمش

بعد چند روز امروز ی اتفاقی افتاد و من شروع کردم ب خوندن سوره نصر و مشکلم حل شد 

بخونید معجزه میکنه انشاالله حاجتروا شید 🙂💗

دختر بودن اینطوریه که فعلا ازت ناراحتم، دلیلشم حالا بعدا پیدا میکنم😌🤝

چوخ گوزل.‌ التماس دعا 

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ی بار تو خواب دیدم اجنه بهم حمله کردن سعی دارن اذیتم کنن

یدفه دیدم مامانم با صدای بلند سوره حشر رو خوند و همه چی خوب شد

ازونجام فهمیدم این سورس چون دائم تصویر صفحه و اسم سوره میومد جلوی چشمم

ازونموقع هروقت حالم بده میخونمش ارومم میکنه

فقط من اصلیم! بقیه ملوسکا پس از من ساخته شدن😌💅

خیلی خوبه عزیزم ببین بعضی وقتا ی چیزایی ک تو خاب و اینا بت میگن واسه مشکل مثلا توهس ک تو دیگ راه حل شدنت ی جورایی با این سوره اس..منم دلم میخاد خاب حاجت روایی ببینم و بشه بران

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

منم خوب سوره یس و دعای قاموس رو دیدم که در کنار هم یه مربع بزرگ رو کامل می کردن‌. منم امروز تصمیم گرفتم با توجه به این خواب ختم ۴۰روزه این دو تا رو بردارم به نیت شفا و بهبودی

خسته تر از اونی هستم که تصور کنی...

من چندماه پیش خیلییییی حالم بد بود خیلی ببین کارم فقط گریه بود شبا تا طلوع افتاب گریه میکردم تا خابم میبرد یه شب خواب دیدم امام حسین  نامه نوشته بود واسم چله سوره حشر بگیر و نذر من کن بخدا قسم به جنگ‌با دشمنانم نمیرم مگر اینکه قبلش حاجت تو رو بدم خوندم و شد 

گاه‌ باید خندید بر غم های بی پایان🖤                                              

دوبار توی خواب به من گفتن ناشکری نکن 

حتی گفتن چون ناشکری کردی فلان نعمت رو  از دست دادی 

دیگه تصمیم گرفتم نعمت های خدا رو بیشتر ببینم و تا جایی که بتونم سعی میکنم شکر گذاری کنم و قدر بدونم

خیلی خوبه عزیزم ببین بعضی وقتا ی چیزایی ک تو خاب و اینا بت میگن واسه مشکل مثلا توهس ک تو دیگ راه حل ...

ولی واسه بقیه هم انشاالله جوابه هرچند مطمئنم ک واسه همه معجزه میکنه 💗

دختر بودن اینطوریه که فعلا ازت ناراحتم، دلیلشم حالا بعدا پیدا میکنم😌🤝