2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هرکسی با توجه به شرایطش یه نظری داره 

از نظر من عالیه 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

نمیدونم 

بابای ۱۲ تومن قسط میده تازه از اون ورم ۲۰ تومن بدهکاره 😂 داریم تو فقر رژه میریم 

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و خدا معجزه‌ ‌می‌‌کند‌ ‌!🌱💛
والا رویایی

نه بابا کجاش رویاییه

فک کنم از قیمتا و تورم خبر نداری

۱۰۰کیلو برنج خریدم شده سی میلیون

حالا گردو و رب و حبوبات و سبزی خورشتیم مونده

هرچه کنی بخود کنی گرهمه نیک و بد کنی
نه بابا کجاش رویاییهفک کنم از قیمتا و تورم خبر نداری۱۰۰کیلو برنج خریدم شده سی میلیونحالا گردو و رب و ...

خب ما ۱۰۰کیلو ۱۰۰کیلو برنج نمیخریم برای همین از نظر ما رویاییه

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
نه بابا کجاش رویاییهفک کنم از قیمتا و تورم خبر نداری۱۰۰کیلو برنج خریدم شده سی میلیونحالا گردو و رب و ...

خب تو ک هرماه ۱۰۰ کیلو برنج نمیخری...والا اگ من ماهی ۳۰ تومنم داشتم الان ی زندگی ساخته بودم بیا و ببین

بعد برنج کیلو ۳۰۰ کجا پیدا کردی خیلی خوب والا

خب ما ۱۰۰کیلو ۱۰۰کیلو برنج نمیخریم برای همین از نظر ما رویاییه

اصلا ۱۰۰ کیلو هم بخریم هرماه ک تو ۱۰۰ کیلو برنج نمیخری همون بسه برا ی سال 😐 ۷۰ تومن خرجی یکسال رو میده قشنگ اونم با بهترین تغذیه

صد کیلو برنج رو باید ببینی چند ماه میبری تقسیم بر ماه ها کنی

شما یه ماه صد کیلو خریدی برای چندین ماه هرماه که صد کیلو نمیخری

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........