2777
2789
عنوان

بیست روز دیگه امینو سنتز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 2727 بازدید | 255 پست
نه هنوز زمانش نرسیده ازمایش بگیرن ازم اینقد حرص خوردم گردن دردم

ذکربخون عزیزم نگران نباش

ی صلوات بفرستین برای نی نی کوچولوم..فدای همتون.....خدایاشکرت۱/۵/۱۴۰۲از مثبت شد🥰🥰 خدایاشکرت🥰😍خدایاشکرت بداز۱۱سال چشم انتظاری وباوجودتنبلی شدید خدایاشکرت🥰🥰۱۶/۱۲/۱۴۰۲پسرم ب دنیااومد۱۴۰۳/۱/۴پسرم اسمانی شد😭😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه بار انجام دادم، قشنگ درکت میکنم، مخصوصا اگر مثل من آدم تجربه ی تلخ قبلی ها رو هم داشته باشه.ال ...

عزیزم من امنیوکردم جواب اولیه نرمال بود خداروشکر خدا شمارو‌حفظ کنه

عزیزم من امنیوکردم جواب اولیه نرمال بود خداروشکر خدا شمارو‌حفظ کنه

الهی شکر

چقدر خوشحالم کردی

ان شالله سالم بغلش کنی.

برو دنبال مرخصی، دیگه نرو، میگی طول سرویکست پایین.

من لیسانس مهندسی برق دارم، ده سالمم سابقه کار داشتم، بخاطر بچه ها بی خیال شدم.

فعلا مرخصی زایمانتون زودتر بگیرین، اگر دکتر تایید کنه، بیمه قبول میکنه

الهی شکرچقدر خوشحالم کردیان شالله سالم بغلش کنی.برو دنبال مرخصی، دیگه نرو، میگی طول سرویکست پایین.من ...

قربونت برم

حتما 

کارم دست خودمه شخصیه دیگه جمعش مبکنم

به امید خدا انشالله خدا بچه هاتو حفظ کنه

تو سونو ان تی نگفت تو ازمایشم پشت تلفن نگفت

داشتن ازت نمونه امینوسنتز میگرفت، نگفت بهت؟

چون اون لحظه ، با سونو دقیق نگاه میکنه تا سوزن هدایت کنه.

اینقدر دل آشوب بودی، به تنها چیزی که فکر نکردی جنسیت، قشنگ درک میکنم.

شکر خدا سالمه.

خیلی خوشحال شدم، واقعا بعد اون سه روز زنگ میزنن، آدم میمره و زنده میشه.

به خدا با گریه مینویسم برات، دو بار مثل بچه مدرسه ای مردود شده، بهم برگه دادن، توش با قرمز کروموزم ۲۱ نوشته. عین کارنامه تجدیدی

داشتن ازت نمونه امینوسنتز میگرفت، نگفت بهت؟چون اون لحظه ، با سونو دقیق نگاه میکنه تا سوزن هدایت کنه. ...

نه نگفت

برای ما روز بعدش جواب اومد با شوهرم رو‌تخت دراز کشیده بودم بهش زنگ زدن داشت رمزی میگفت که اگه بد بود بهم بگه  تا گفت نرمال بوده من گریه کردم 

رفتیم کتبی سه روزه شو گرفتیم‌توش نوشته اما ندیدم اکه خدا خاست بعد انومالی یه کیک بگیرم ببینبم چیه نی نی مون

واقعا حق دارید سخت بوده سخت خداروشکر که الان بچه سالم دوتا دارید