2777
2789
عنوان

بیست روز دیگه امینو سنتز دارم

2727 بازدید | 255 پست

واقعا سخته  نمیدونم چجوری روزامو بگذرونم 

چرا اینجا مثل قبل نیست و کسی نمیاد باهات حرف بزنه 

نیاز دارم به کسایی ک اینکارو کردن قبلا

امید بدن دارم میمیرم سخته

من تجربه‌شو دارم

خیلی سخت نیست عزیزو

فقط یکی دو روز کمتر تحرک داشته باشی کافیه

درد و اینا نداره

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باورت میشه از دردش نمیترسم از جوابش میترسم

خیره ان‌شاالله

توکل کن به خدا

چرا امینو؟ ریسک سندروم داون؟

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

من سال ۹۸ انجام دادم سخت نبود درد نداشت فقط استرس جوابش اذیت کننده است و باید بعدش خوب استراحت کنی و مراقبت کنی

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

من سه بار انجام دادم، قشنگ درکت میکنم، مخصوصا اگر مثل من آدم تجربه ی تلخ قبلی ها رو هم داشته باشه.

الان بهت فقط پیشنهاد میکنم، قرآن بخون، شروع کن، ان شالله تا تولد بچه ات قرانم ختم میکنی.

اصلا استرس نداشته باش، و فقط تسلیم امر الهی باش، هر حکمتی اون در نظرش

من انجام دادم حالتو می فهمم تا روزی که نوبتم بشه و بعد از اونم تا روزی که نتیجه بیاد مردم و زنده شدم یادمه روزی که جواب میومد دقیقا ساعت هشت زنگ زدم آزمایشگاه گفت جواب منفی و بچه سالمه و من قطع که کردم جیغ میزدم و گریه می کردم اصلا نگران نباش