2777
2789
عنوان

حالم خوب نیس یدقه میاین حرف بزنیم

93 بازدید | 9 پست

دوستام همه دارن دونه دونه میرن از سایت

خودمم روز آخریه که اینجام و تنهام و نتوستم از دوستام یه خداحافظی کنم  درست

عضو رسمی بتمن های سایت ❤️🎀💫   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عیب نداره تو زندگی خودتو داشته باش منم همیشه از دوستام جدا میشدم

زندگی خودمو دارم مشکلی ندارم فقط میخواستم بتونم درست خداحافظ بگم

عضو رسمی بتمن های سایت ❤️🎀💫   

مرسی که با حرکتات سطح شعورت رو نشون میدی ❤️

برو جمع کن بابا کارما گرفتت😂😂😂خودتو انداختی تو شبحا 

الان غمت گرفته تو فقط ادعای رفاقتت‌ میاد وگرنه بلد نیستی رفیق باشی فقط عقده دیده شدن داشتی 

عاشقم❤️

❤️💋

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی

سلام قربونتون خوبی☺⚘️

دوباره برگشتم همه اضافی شدیم حتی هستی هم اومد امروز دیدمش خیلی خوشحال شدم:)دوستون دارممممم❤️✨️

[ نیازی ندارم لباس های فلان مارک بپوشم و عطرهای فلان مارک بزنم و خانه ام فلان جایِ شهر باشد ، همین که گوشه ی یک باغ کوچک ، اتاقی رو به آفتاب داشته باشم برایم کافیست من با کتاب ها و موسیقی ام ، من با همین پنجره ی ساده ی رو به آفتاب ، خوشبختم ᵕ.ᵕ🩷✨️ #دلی