2777
2789
عنوان

بچه ها لطفا بیاین

36 بازدید | 7 پست

لطفا نگید بیخیال چون من کلا ادم  حساسی ام‌ 

من همیشه تو خیابون استایل رسمی ‌کت و شلوار دارم و پوشیده حالا شال هم سرم می  کنم  اون هم شال های شیک فقط جلوی موهام یکم‌بیرونه اونم مرتب ‌همیشه مرتب و تمیز می گردم 

خواست ام‌ بگم  از نظر لباس و مرتبی مشکلی ندارم همین چون اعصابم بهم ریخته 

لاغرام و قد ام متوسطه با پوست سفید و  صورت متناسب و دماغ کوچیک و موهای خرمایی متمایل به رنگ‌قرمز پس لطفا نخندین موهام مادرزادی این رنگیه  و خودم همش حس می کنم شاید برای موهام اینجوری میشه 

البته موهام صافه ولی کلا از نظر خودم چهره ام معمولیه و تا حالا کسی درباره چهره ام‌چیزی نگفته 

بگذریم ایناو گفتم یه تجسمی بیادتو ذهنتون ببینید من ایرادی دارم‌یا نه 

خلاصه امروز رفتم خرید یه دختره بدون فرهنگ‌که فک کنم‌چندسالی هم ازم کوچیکتره الکی پیش باباش به من نگاه می کرد  و با انگشت  نشون می داد می خندید 

منم کم کم قاطی کردم مثل چی نگاهش کردم  که ساکت شد 

اینم بگم هیچ جای چهره ام عملی نیست که مثلا مسخره بشم 

ولی کلا حس بدی ب خودم پیدا کردم همش حس می کنم‌یه ایرادی دارم 

چا بعضی از اینجور دخترا خانم  ها الکی می خندن؟واقعا مشکل روحی هست  یا ...؟

یعنی موهای من مشکل داره ؟

خیلی ذهنم بهم ریختس من کلا آدم جدی هستم و اینجور چیزا برام قابل تحمل نیست

به نظرتون بهترین رفتار با این  افراد چیه؟

من وقتی از کسی خوشم بیاد اینجور نگاه میکنم، شاید خوشش اومده ازت و چهره ت براش جالب بوده

جدی من فکر کردم بخاطر موهام‌مسخره می کنه ناراحت شدم دوست دارم موهام مشکی کنم مامانم اجازه نمیده😂🤦‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا واسه‌ی همچین اتفاق بی اهمیتی انقدر نگران شدی و این همه تایپ کردی😐 اصلا چیز بدی هم گفته باشه مگه مهمه؟ مگه اون کیه که فکرت رو درگیرش کردی؟🤦‍♀️

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱

چرا واسه‌ی همچین اتفاق بی اهمیتی انقدر نگران شدی و این همه تایپ کردی😐 اصلا چیز بدی هم گفته باشه مگه ...

می دونم  ولی کلا ادم حساسی ام همش حس میکنم‌بخاطر رنگ موهام اینجوری می کرده🤦‍♀️

می دونم ولی کلا ادم حساسی ام همش حس میکنم‌بخاطر رنگ موهام اینجوری می کرده🤦‍♀️

من از بچگی عاشق همین رنگ‌مویی که می‌گی بودم

این دیگه بستگی به سلیقه داره که کسی از رنگ موهات خوشش بیاد یا نه تو وقتی خودت دوستش داشته باشی نظر کسی برات مهم نیست

در صلح باش؛ با خدا، با خودت، با دیگران، با حیوانات، با طبیعت، با هر چیزی...❤ صالح باش، دوستِ من👩🏻‍🦰☕🌱