که عقلمو از دست دادم و خریت کردم دویه روز اصلا استراحت نکردم مهمون اومد کار کردم پریروزم انقدر رقصیدم تو عروسی جفت و همه چی که جای خودش بود رو احتمالا یه ویزیش شده که از شب عروسی لک بینی گرفتم و هی بیشتر و کمتر میشه صبح پاشدم میبینم پهلوم کلبه ام درد میکنه نمیدونم چیکار کردم یه بارداری نرمال رو تبدیل به دردسر کردم برا خودم من دوتا بچه ی دیگه دارم نمیتونم استراحت مطلق و اینا باشم تو شهر غریب حتی خجالت میکشم زیاد دعا کنم چون خودم اینکارو کردم
فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
.نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو.اللهم عجل لولیک الفرج
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
ادم بایدونه بچه هم نباید اینکارارو بکنه بعد تو دوقلو بارداری اینکارو رو کردی😳
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
بارداری دوقلویی بیشتر نیاز به مراقبت و استراحت داره
خواهرم بخاطر بی احتیاطی 36هفته زایمان کرد
بچها خیلی نحیف بودن و نگهداری ازشون سختتر بود
قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.