2777
2789
۱۰روز

پس حتما آزمایش خوم بده گلم ایشالله مثبت باشه

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم استرس نداسته باش فکرم نکن خدای نکرد اگه منفی شد تو ذوقتون نخوره قربونت برم

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
امروز سایت همه بی بی چک میذارن😔 بازم رفتم بی بی چک متلاشی شده ام رو نگا کردم با ذره بین یه خط دید ...

ای گفتی .میدونم تهوم بیخوده.چون علایمی ندارم‌فقط سمت چپ شکمم انگا یه چیز گلوله هست اونم شبا.ولی بازم دعا کنید گلی..ممنون

از این مدل بی بی چکا بخر من پریودیم نامنطمه و چون نمیدونم کی پری میشم از اینا میزنم جوابش 100 درصده بعد 5 روزم نشون میده 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
منتظرم یه کم دیگه بگذره

تاحالا انقد از پریودت گذشته بود؟؟؟

از این مدل بی بی چکا بخر من پریودیم نامنطمه و چون نمیدونم کی پری میشم از اینا میزنم جوابش 100 درصده بعد 5 روزم نشون میده 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩
چند روز بعد ازمایش دادی عزیز

من دو روزی مونده بود به موعد پریود‌.در ضمن من هرماه سه یا چهار روز جلو تر میشد.حتی قبل ترش شاید پنج یا شش روز مونده بوده چند بار بی بی زدم  ولی هاله می افتاد.دیگه اخرین بار که یک روز مونده بود رفتم از دادم