2777
2789
عنوان

آسیب دیدگی مچ دست پسر چهارسالم

78 بازدید | 10 پست

مچ دستش موقع بازی آسیب دید تکون بده درد می‌کنه عکس رادیولوژی گرفتم دکتر عمومی گفت مشکل خاصی نیست ولی به ارتوپد حتما نشون بده.نتونستم ارتوپد نوبت بگیرم میتونم دکتر ارتوپد اینترنتی نشون بدم عکسش رو ؟نظرتون چیه 

ببین بچه چهارساله استخون نداره ک غضروفه

برادرزاده منم اینجوره

قیافم ماشاءالله ،مغزم استغفرالله👍 دوس داشتم منشی مطب ی روانپزشک باشم بعد هرکسی میومد بهش میگفتم کثخل بشین تا نوبتت شه🫢😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم پیش یه دکتر خوب برو که مطمئنت کنه صفحه رشدش آسیب ندیده

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم

حضوری بهتره عزیزم ولی آنلاین هم میشه 

💍H❤️          آقایون  درخواست ندین مرسی 🙏                          ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

ببین بچه چهارساله استخون نداره ک غضروفهبرادرزاده منم اینجوره

پس چرا دکتر عمومی عکس رادیولوژی نوشت.حالا باید چیکار کنم اینترنتی نشون بدم بعد اگه گفت نیاز به حضوری رفتم و اتل‌ گرفتن داره ببرم حضوریظ

بنظرم پیش یه دکتر خوب برو که مطمئنت کنه صفحه رشدش آسیب ندیده

گفت یه ترک خیلی ریزی برداشته.اتل طبی یا اگه جنب و جوشش زیاده اتل‌گچی ببندید تاسه هفته.فعلا آتل طبی بستیم.راجعبه صفحه رشد چیزی نگفت

ب علاوه حتی اگه عکسش مشگل نداشته باشه حتما بایدآتل بشهدرآینده دست و مچش ضعیف میشه بدون آتل

آتل طبی بستیم فعلا.گفت اگه بچه پرجنب و جوش هست آتل گچی ولیاز اونجایی که بچه نسبتا آرومیه فعلا طبی بستیم براش