2777
2789

در نزدیکانم شخصی داریم افسردگی شدید داره چنددین ساله 

مداوم توی گذشته هست ، بهترین جا هم ببریش داره به قدیما فکر میکنه 

یکمم بدبینه یعنی همش میکه بقیه به من بدی میکنن دشمن منن و باعث این وضعیت من شدن 

وسط جمعیت و شلوغی و فیلم و هرچیزی داره به اتفاقات ده سال پیش فکر میکنه 

کلی هم دکتر رفته همش قرص 

میخوام ببرمش تراپیست ولی هزینه ها جلسه ای یه تومن با توجه به اینکه خب حداقل ده جلسه باید بره 

شما کسیو میشناسید؟ راهی بلدین (ساکن شهرستان)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم افسردگی شدید نیاز به درمان دارویی داره با مشاوره تنهایی حل نمیشه 

شما فعلا اگر شرایط نداری یا روانپزشک یا متخصص مغز و اعصاب ببریدش حتما

بعد پرس و جو کنید ببینید مراکز مشاوره رایگان هست برای افرادی که مشکل حاد دارن و توان درمان ندارن 

خدایا بخاطر داشتن دوتا وروجک شیرین ازت ممنونم 
عزیزم افسردگی شدید نیاز به درمان دارویی داره با مشاوره تنهایی حل نمیشه شما فعلا اگر شرایط نداری یا ر ...

روانپزشک بردیم حدودا پنج تا دکتر متفاوت اکثرشون دوتا قرصو میدادن 

ولی تاثیر زیادی نداشت

شما چکار کردین ؟ میدونین اوایل شروع تو سن کنکور بود هممون فکر کردیم بحاطر شکست تو کنکوره که گوشه نشی ...

والا هیچ 

ممکنه 

خانواده اش چجوری باهاش برخورد می کنند؟ الان مشغول به چه کاریه؟ باشگاه و کلاس آموزشی میره؟ هیچ مهارتی تونسته تو این چند سال افسردگی کسب کنه؟

والا هیچ ممکنه خانواده اش چجوری باهاش برخورد می کنند؟ الان مشغول به چه کاریه؟ باشگاه و کلاس آموزشی م ...

باشگاه دو سه دوره رفت 

مهارت چند جا بردیمش بخاطر همین بیماریش چون توجه نمیکرد و فکرش ناکجا اباد بود یاد نمیگرفت