2777
2789
عنوان

بچه ها لباس پاییزی چی مده

368 بازدید | 25 پست

ی مغازه هست ک همیشه ازش خرید میکنم آقاهه باهام خیلی صحبت میکنه می‌گفت اصلا لباسای سال قبلیتونو نریزین دور ک امسال همونجا مد شده اما با قیمتای خیلی بیشتر منم روم نشد بگم من پارسال حامله بودم اصلا هیچی نخریدم ب جز ی پانچ بافت ک مخصوص حامله هاست😂😂😂

والا من خیلی هنر کنم برای بچه هام بخرم.. خودم معمولا اولویت آخرم

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم پارسال خریدم امسال نمیخرم چیزی

نظر مخالف داری ریپلای نکن لطفان حوصله بحث ندارم،توتاپیکی ک نظر میدم فقط واسه استارترهست نخود آش نکن خودتو،اگر بیشتر از ۶ ماه تاپیک نزدم مطمئن شید دیگه تو این دنیا نیستم ،واسم فاتحه بخونید 🥺عشقِ پیشی🥺🐈‍⬛لُرم💪💪💪❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 https://abzarek.ir/service-p/msg/2312879

من هم پالتو لازم دارم هم مانتو پاییزی هم بوت🫠

پالتو و بوت ۶ ساله نخریدم🫠دیگه برام تنگ شده پالتوم وگرنه بازم میپوشیدمش😂

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤

تونیک مخمل کبریتی

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

من هم پالتو لازم دارم هم مانتو پاییزی هم بوت🫠پالتو و بوت ۶ ساله نخریدم🫠دیگه برام تنگ شده پالتوم وگ ...

خداییش ۶سال سالم میمونن؟افرین بهت واقعا من خداروشکر پارسال بوت خریدم😂😂😂😂