2777
2789

سلام

لطفا کسی ک قصد توهین داره همین الان بره بیرون و نظر نده چون منم عصبیم و توهین میکنم...

دیشب تاپیک زدم و گفتم ک باهام چیکار کردن... ن عروسی ن طلا ن هیییییییییچی خالی خالی اون ب درک گفتم با وام ازدواج عروسی میگیرم خودم بدون مهمون... وام ک اومد کشیدن بالا پولمونو گفتن طلب داریم از؟شوهرت اعتراض کردم توهین کردن بهم...

منم از غم دارم سکته میکنمممممم

دیشب دیگ تحمل نکردم ب جاری بزرگه ک دختر عموشونه خیلی ازش عمرشون میاد پیام دادم حال و احوال... گف چرا نمیاین اینورا منم گفتم قضایارو گف اینا از شوهر من میترسن برا همین پنهان میکنن من ب شوهرم میگم بره سراغشون چرا باهات همچین کردن اخه... میدونم جاری دوست نمیشه ببینین چیکار باهام کردن ک منم ب اون گفتم حرفارو...

خلاصه صبح زود دیدم زنگ پشت زنگ منم بلاک کردم مامانشو. داداش بزرگه پیام داد منم جواب بده گفتم ببخشید خواب بودم دیگ گف ولکن پس بعدا زنگ میزنم خونشون صدای دعوا و جر وبحث بود... شوهرم چیزی نگف اما گف اگه یکیشون سکته کنه من چی کنم؟؟؟ منم گریه کردم گفتم پس من چی؟؟؟؟؟؟ چرا کسی ب من فکر نمیکنه؟؟؟؟؟ اگه من دق مرگ شم چی؟؟؟؟؟ اینا در حق من ظلم کردن!!!!! برا بقیه عروسی گرفتن برا من نه. عروسه میگف شوهرم میگه حسین سرش بیکلاه موند داداش کوچیکه با دعوا و شربازی همه چیو برداشته برا خودش حسین زبون نداره!!! پس گناه من چیه این وسط اخه؟؟؟؟ چرا وامو ازمون گرفتن منم ب شوهرم گفتم امیدوارم خواهران با کسی ازدواج کنن دقیقا کارایی ک بامن کردین باهاشون بکنن بهش برخورد منکه چیز بدی نگفتم اخه خب یکی عین خودشون دیگه کجاش بده؟؟؟

امشب ۱۴۰۳/۵/۱۰ تو روزای تاریک خودم هستم. خدایا ازت میخوام بهترینارو تو این یک سال برام رقم بزنی. خدای بزرگم امشب دوباره غمگینم خدایا منتظر کمک هات هستم من خیلی تنهام کمکم کن ۴اسفنده بارش شدید برف رو از پنجره اتاق میبینم.مامانم خونه نیست...باهمسرم قهرم... نگران آینده ام برای استخدامی کلی تست زدم امروز... خدایا کمکم کننننن.      امشب۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴...اولا خدایا ممنونم خونه و وام ازدواج جور شد...  قهریم جدا خوابیدیم...اصلا رابطمون روزای خوبی رو پشت سر نمیذاره... همچنان درس میخونم... امیدوارم ویرایش بعدی خبر قبولیم باشه و آمادگی مراسم عروسی. توکل ب خدا و استعانت از آقا صاحب الزمان.امشب ۵ شهریور ۱۴۰۴ جواب آزمونم اومد قبول شدم با نمره بالا اول سجده کردم خدارو... الحمدلله خیلی خوشحالممممم انشالله قبول نهایی. امشب ۳۱ شهریور ۱۴۰۴. نتایج نهایی اعلام شد و قبول شدممممم. پس خدا حواسش بهم بود همه مدت این همون طلوع بعد تاریکی مطلق صبح بود😭😭😭 سجده شکر کردم و موفقیتم رو از خدای خودم میدونم. الهی شکر حالم خیلی خوبه تا ۳.۳۰ صبح بیدارم خواب نمیاد ب چشمام. انشالله تا تهش خیره

کاملا حق با شماست هیچ حرف بدی نزدی الانم بگو خودتون میدونید انقدر بدی در حقم کردین که دوس ندارین جای من بشین و کسی باهاتون این بدیا رو کنه

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اولا ک طلا و عروسی و عقد شوهرت باید می‌گرفت

بعدم همه اینا به خاطر انتخاب نادرست خودته

عروسی نگرفتن چرا پاشدی رفتی سر خونه زندگی؟

عقد هم ک عروس میگیره

درمورد وام هم

وام به حساب خودت و شوهرت میریزن تاخودتون نخواید برای کسی نمیتونید واریز کنید

خب همسرت چرا وام ازدواج خودش رو داد خانواده 

از بس عرضگی همسرت هست دیگه 

کمک نمیکنن نمیشه مجبورشون کرد ولی اینکه وام رو داده بهشون عجیبه

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرام  یه صلوات بفرستید💙💙

حقداری اما شوهرت نباید اجازه بده تو تنهایی هیچ کاری نمیتونی بکنی 🥲

سر دختر دایی بدبخت منم همین بلا ها دو آوردن آخرش تو عقد جدا شد چون شوهرش عرضه نداشت 

من عاشق امام زمانم چرا نباشم وقتی تو بدترین شرایط هر موقع بهش پناه بردم هوامو داشته ،من عاشق مادرمون حضرت زهرام من عاشق امام حسین و امام رضام .... من عاشق همه اهل بیتم 🫀😍انرژی زنانه ام اگه آدم بود میشد مارتین فورد :) من همیشه طرفدار خانما ام بنظر من خانما تو ایران خیلی مظلوم واقع شدن (البته بجز یه عده که زن علیه‌ زن هستن و به همجنس خودشون هم رحم نمیکنن)برعکس نام کاربریم اصلا هم بختور نیستم 🙂❤️‍🩹سنی که نوشتم سن روحمه نه خودم

مطمئن باش یه روزی چوبش خوب میخورن

(آقایون لطفا شعور داشته باشید درخواست دوستی ندید🚫)     با خیلیا بخند ولی به هیچکدوم اعتماد نکن! 🍃      من حسابم ز همه مردم این شهر  جداست  / من امیدم به خدا بعد خدا  هم به خداست ❤️

عین دخترای خوب خودت حقتو بگیر.نشین یه گوشه که به سر دخترای خودشون بیاد. نمیاد.

خون منو کردن تو شیشه سکوت کردم گفتم الهی تاوانشو ببینن. روز به روز بهتر و پولدار تر و خوشبخت‌تر...

الان فهمیدم خودم باید حق خودمو بگیرم.

عزیزم کاش عروسی نکنی و جدا بشی، منم شرایط تو رو داشتم دقیقا، جدا نشدم و الان پشیمونم

با خانواده شوهرمم کاتم و پدر مادرشو عروسیم راه ندادم ولی خب بازم نمیارزید، ای کاش همون موقع جدا میشدم

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷