2777
2789
عنوان

شدیدا کمبود یک دوستو حس میکنم

68 بازدید | 5 پست

تو محل کار با همه خوبم سلام و احوال پرسی دارم اما فقط در محل کار    تو همسایه ها هم همینطور   تو فامیل هم همینطور با همه خوبم ولی در حد سلام علیک نگه میدارم اینطوری راحت ترم    اصلا با کسی نمیتونم اونقدر صمیمی شم ک مثلا گاهی برم پیشش صحبتی کنم درددلی گردشی چیزی   چون همیشه گردشام با همسر و بچه و .‌‌...خلاصه  خانواده خودم بوده   الان حس میکنم کاش کسی بود بتونم پیشش صحبت کنم حتی صحبتها و نگرانیهای معمولیمو      از لحاظ خط فکری هم آخه هیچکسی دورم نیس مثل خودم فکر کنه   نمیدونم منظورمو فهمیدین یا نه 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

فکر کنم از یه سنی به بعد روابط نتونه از یه حدی بیشتر پیش بره

انگار که زخم خورده باشی، عاقل‌تر شده باشی و به هرکسی اعتماد نکنی

هیچ دوستی نداشتن بهتر از دوست بد داشتنه 

الانم اکثریت بخاطر منفعت‌طلبی و سواستفاده نزدیکت می‌شن... منم خیلی وقته هیچ دوستی پیدا نکردم

یکی رو دارم اما شاید دو سه روز یه بار با هم درارتباط باشیم، اونم با چندتا پیام که بعد سه روز دیگه لطفی نداره درموردش حرف زدنو ادامه بدی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

گرفتم

دقیقا وجود دوست خیلی مهمه 

یکی که کنارش از هر چی بگی حتی از همسرت گله کنی هم امن باشی

کسی که به خود خودت وصل باشه نه نقشهای همسری و مادری و دختری

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

گرفتمدقیقا وجود دوست خیلی مهمه یکی که کنارش از هر چی بگی حتی از همسرت گله کنی هم امن باشیکسی که به خ ...

من از همسرم گله ای ندارم  بیشتر دلم میخواد خودمو نقد کنم پیش دوست    اونم از زاویه خودش#نگاه کنه و جواب بدع تا آروم شم    چون میدونم کمال گراییم باعث شده دائم تمام کارام اذیتم کنه 

با احترام  ؛ لطفا آقایون در تاپیک های من شرکت نکنن و همچنین ریپلای نزنن لایک هم نکنن 🙏 

من از همسرم گله ای ندارم بیشتر دلم میخواد خودمو نقد کنم پیش دوست اونم از زاویه خودش#نگاه کنه و ج ...

اصلا جایگاه دوست همینه جلوش بلند بلند فکر کنی و کلی ننه من غریبم بازی و این چیزا دربیاری  و نتیجه بگیرید توی همه انتخابها کند زدید و تهش هم با هم بگید گور بابای دنیا 

میفهمم

نیاز به دوست اصلا نشانه عدم رضایت از خانواده نیست 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی