2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شمام نرو خونه خانوادش 

بعدم باهاش صحبت کن بگو مشکل شما به من ربط نداره من وظیفه دارم که به خانوادم سر بزنم و دلتنگشونم  فردا روز خدای نکرده اتفاقی براشون بیافته نمیبخشمت 

سعی کن بینشون مصالحه ایجاد کنی از یک بزرگتر کمک بگیرولی اولویت شوهرتهاحترام پدر هم واجب

شوهر باید حدشو بدونه..همین مرد دو روز ننشو نبینه عرر میزنه ...همچین شوهریو آدمم نباید حساب کرد چه اولویتی داره این احمق

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

وقتی یه بچه سه ساله داشته باشی که تادعواکنین یه جابشین

زبون خوش حالیش نیست ؟

کلا شوهرت چطور آدمی؟ منم شوهرم بابابام دعواش شد ولی با من کاری نداشت !! از بزرگتراش کمک بگیر

وقتی از آینده خودت باخبر نیستی هیچ کس قضاوت نکن

شوهر باید حدشو بدونه..همین مرد دو روز ننشو نبینه عرر میزنه ...همچین شوهریو آدمم نباید حساب کرد چه او ...

این چه مدل حرف زدنه.

معلومه اولویت با شوهرشه

زن باید عاقل باشه.

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘
این چه مدل حرف زدنه.معلومه اولویت با شوهرشهزن باید عاقل باشه.

همچین شوهری مفت نمی ارزه که اولویت هم باشه..مرد پرست نباشید...زنی که ۵ ماه پدرشو ندیده برده داری نیس؟؟

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

همچین شوهری مفت نمی ارزه که اولویت هم باشه..مرد پرست نباشید...زنی که ۵ ماه پدرشو ندیده برده داری نیس ...

والا من طرفدار زن هستم

اون بابا هم تقصیرات خودشو لابد داره

قضاوت کردن خوب نیست

ولی بابا هم به خاطر دخترش نباید با شوهر دختر طوری رفتار میکرد که منجر به قهر بشه

بعد تا الان کجا بوده

ما از جزییات خبر نداریم

لطفا براعاقبت بخیری همه جوونا وبعدش من یک صلوات بفرستین مچکرم😘