2777
2789
عنوان

من فعلا خوشحالترینم

250 بازدید | 20 پست

اینکه میتونم درسمو ادامه بدم میتونم دخترمو بزارم مهد و شوهرم اجازشو داده بالاخره 

خوشحاللللللللللل ترینمممممممم 

خیلی خوشحالم.نمیدونم گریه کنم شادی کنم چیکار کنم 

برام دعا کنید تا اخرش بتونم ادامه بدم 

دعا کنید اینده شغلی خوبی داشته باشم بعدا 

خیلی خیلی خیلی زیاد سختی کشیدم و چیزایه بد دیدم 

چند وقتیه دارم به خودم انرژی مثبت میدم و امیدوارم خدا برام اینده خوبی رقم بزنه 😍🤲🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند سالته؟؟خیلی حس خوبیه،خوشبحالت

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
چند سالته؟؟خیلی حس خوبیه،خوشبحالت

۲۱.ایشالله توهم به خواسته هات میرسی عزیزم 

من یه خیلی رو مخ شوهرم کار کردم خیلی خیلی زیاد 

من برای درسم از کلاس اول تا ۱۲سختی زیاد کشیدم 

مشکل خونوادگی هزارتا چیز .اخرشم شوهرم نزاشت ادامه بدم وقیت ازدواج کردم.اونوقدم از خونوادم سرکوفت خوردم و غصه خوردم.ک بالاخره شوهرم راضی شد‌.

از خوشحالیت خوشحال شدم دایمی باشه حال خوبتامیدوارم منم ی روز از خوشحالی حالم مثه تو باشه🥲

ایشالله عزیزم ایشالله.

ایشالله انقد خوشحال بشی ک از خوشحال بیمارستانی بشی 😂

۲۱.ایشالله توهم به خواسته هات میرسی عزیزم من یه خیلی رو مخ شوهرم کار کردم خیلی خیلی زیاد من برای درس ...

نه من دیگه نمی‌دونم چیکار کنم،اون همه عمر گذاشتم درس خوندم پرستار شدم هیچی به هیچی،الان بیکارم،باردارم،از همه چی عقب افتادم،همش تو خونه ام،حالم از خونه خودم به هم میخوره 

ببخشید عزیزم،میام حرف منفی میزنم تو تاپیک خوشحالیت

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤