2777
2789
عنوان

زنگ بزنم ب راننده چی بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 348 بازدید | 28 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیز مهمی نیست. راننده های اتوبوس عادت دارن و بارها اینجوری مسافر سوار کردن. 

زنگ بزن بگو هزینه را می زنم و برام صندلی نگه دارید. حدود ساعتی را که میرسه به شهر شما میگه و معمولا دیگه خودشون باهات هماهنگ میشن. 

فکر نکن تو اولین کسی هستی که این کارو می کنی، خیلی ها اینجوری رفت و آمد می کنم. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

چیز مهمی نیست. راننده های اتوبوس عادت دارن و بارها اینجوری مسافر سوار کردن. زنگ بزن بگو هزینه را می ...

درست میگین‌ . ولی خودم اولین بار هس ک زنگ میزنم. از طرفی کلا ادم کم رویی هستم. ممنون 

چقدر بانمک توضیح دادی🥰🥰🥰

بچه ها اینجا نه تاپیکاتون راحت حذف میشه نه کاربریتون تعلیق شه تاپیکاتون حذف میشه...یعنی کاربریت تعلیق شه کل تاپیکات وهمه میتونن ببینن... پس اثرت تاابد باقی میمونه ...اگر ممکنه شناسایی شی دیگه اینجا دردودل نکن ...مدیر سایت داری جوری جلومیری که کم کم همه خواننده خاموش بشن؟؟؟؟منظورتون چیه؟

اگه زحمتی نیست من تا فلان جا با ماشین شما بیام 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
درست میگین‌ . ولی خودم اولین بار هس ک زنگ میزنم. از طرفی کلا ادم کم رویی هستم. ممنون

عزیزم زنگ بزن و خیلی رسمی و جدی بگو :

سلام آقای فلانی، من دانشجو هستم و می خوام برم شهر....  ساکن شهر....... هستم. می خواستم هزینه را پرداخت کنم تا برام صندلی نگه داريد. 

دیگه بحث خودش پیش میره و با هم هماهنگ میشید. فامیلت رو هم بهش بگو تا شماره ات را ذخیره کنه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘