2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک بیاین لطفاً

126 بازدید | 28 پست

۱۷روز از موعدم میگذره 

یکی زدم دیشب خط دوم خیلی خیلی کم رنگ بود به زور چشم دیده میشد ..گذاشتم کنار امروز دیدم خط دوم یکم بیشتر خودش نشون میده 

بنظرتون خط تبخیر یا نه ؟؟

می‌خوام برم باز بخرم فعلا بیرون نرفتم 

ممنون میشم بمونید تا عکس بیاد سریع میزارم 

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همونو گذاشتی کنار یا دومی پررنگ تر بود ؟چند دقیقه بعد خط دوم افتاد؟

همون گذاشتم کنار پررنگ تر شد ..از همون اولش یه هاله خیلی خیلی کم رنگ انداخت

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

وقتی بی بی چک میزنی و اون ۵ ۶ دقیقه میگذره و خط نداره 

تست رو بذار تو همون جای پلاستیکیش و تا بزن جوری ک خشک نشه هوا نخوره و ی ساعت دیگه برو ببینش

اگه خط داشته باشه،خط تبخیر نیست

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
بروبجای اینهمه بی بی ازمایش بده خودتوخلاص کن

وقتش نداشتم میرم

همون گذاشتم کنار پررنگ تر شد ..از همون اولش یه هاله خیلی خیلی کم رنگ انداخت

اون دیگ درست نبوده بیبی چک رو خودشم نوشته تنها در ۱۵ دقیقه اول قابل اعتماد و جوابش درست بعدش دیگ نه 

ولی اگر از اول تو ۱۵ دقیقه اول هاله داشته مثبت

اون دیگ درست نبوده بیبی چک رو خودشم نوشته تنها در ۱۵ دقیقه اول قابل اعتماد و جوابش درست بعدش دیگ نه ...

عکس اومد 

این مثبتهخط تبخیر نیستمبارکهچن روز از موعدت گذشته؟

ولی حس نمیکنم باردارم ...۱۷روز 

چیزی ک من دیدم منفیه

منم حس میکنم منفیه ...از این مارک نخریدم تا بحال