2777
2789
عنوان

بچه ها بیرون خیلی صدا میاد چه خبره

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 33 پست
باز شروع شد این پستا

ببخشید دیگه رو سرم دیویستا ترقه زدن من از شما عذر میخوام ترسیدم دفعه بعد هماهنگ میکنم

هر کسی با فمنیستی مخالفه لطفا در تاپیک های من شرکت نکنه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاربری های فیک با هدف ایجاد ترس

خدایی چرت و پرت نگو همه تایید کردن سمت خودشونم صدا میاد مگه پارانویید داری الکی تهمت میزنی 

خدایی چرت و پرت نگو همه تایید کردن سمت خودشونم صدا میاد مگه پارانویید داری الکی تهمت میزنی

والا کسی تایید نکرد 

سمت کسی هم صدا نمیاد 

شما هم با کاربری واقعیت بیا 

جوجه 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
والا کسی تایید نکرد سمت کسی هم صدا نمیاد شما هم با کاربری واقعیت بیا جوجه

برو تاپیک قبل اینو بخون خانوم پارانوئیدی ته حرف هم که تونستی بزنی جوجه بود 🤣🤣🤣 خدا شفات بده

برو تاپیک قبل اینو بخون خانوم پارانوئیدی ته حرف هم که تونستی بزنی جوجه بود 🤣🤣🤣 خدا شفات بده

پارانویید به تو خیلی میاد 

بیکار علاف 

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
پارانویید به تو خیلی میاد بیکار علاف

ضایع حتی برای حرفات هیچ دلیلی به کار نمیبری بنظرم برو در مورد پارانوئید تحقیق کنن بعد بیا بخور بیکار علاف فعلا تویی از بیکاری میری زیر تاپیک مردم میخوری ریپ نزن چون جوابتو نمیدم 

ضایع حتی برای حرفات هیچ دلیلی به کار نمیبری بنظرم برو در مورد پارانوئید تحقیق کنن بعد بیا بخور بیکار ...

چقد دوست داری بحث کنی 

بیماریا 

دیگه ریپ نزن 

تامام

کاربری های فیک با هدف ایجاد ترس

منکه هدفم این نیست به روح مادرم واقعا دیشب صدای وحشتناکی اومد ولی مطمئنن بمب و موشک نبوده چون قطعا اگه بود اخبار میگفت الله و اعلم

ما کم نیاوردیم...دنیا زیادی سخت گرفت 🥀

منکه هدفم این نیست به روح مادرم واقعا دیشب صدای وحشتناکی اومد ولی مطمئنن بمب و موشک نبوده چون قطعا ا ...

بله عزیزم

خدا مادرتو بیامرزه . اون تایم توی چند شهرگویا  موشک جدید امتحان کردن  

دیشبم شدیدا صدای بمب اومد ساعتای ۱ شب کرمانشاه

من هرشب این صدا رو می‌شنوم نمیدونم چیه حتی یه پستم دیدم تو اینستا در این مورد همه هم تایید کرده بودن

بله عزیزم خدا مادرتو بیامرزه . اون تایم توی چند شهرگویا موشک جدید امتحان کردن

قربونت خیلی ممنون ❤️

اره واقعا صدای بلندی بود یعنی خود ایران موشک امتحان کرده؟ اخه چرا اون ساعت که همه خوابن🤦🏻‍♀️

من هرشب این صدا رو می‌شنوم نمیدونم چیه حتی یه پستم دیدم تو اینستا در این مورد همه هم تایید کرده بودن

نه ما از جنگ به این ور ۳ بار صدای خیلی بلندی شنیدیم نمیدونم دیگه چی بوده🥺