numb_girl مدیر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 288 عنوان بچه ها بیرون خیلی صدا میاد چه خبره | مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 33 پست فکر کردم ترقه ست ولی الان دیگه باید مردم بخوابن هعی میخوام بخوام یه صدا میاد زهره ترک میشم هر کسی با فمنیستی مخالفه لطفا در تاپیک های من شرکت نکنه 1404/06/27 | 03:51 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
numb_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 288 باز شروع شد این پستا ببخشید دیگه رو سرم دیویستا ترقه زدن من از شما عذر میخوام ترسیدم دفعه بعد هماهنگ میکنم هر کسی با فمنیستی مخالفه لطفا در تاپیک های من شرکت نکنه
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 35843 باز شروع شد این پستا کاربری های فیک با هدف ایجاد ترس آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
numb_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 288 کاربری های فیک با هدف ایجاد ترس خدایی چرت و پرت نگو همه تایید کردن سمت خودشونم صدا میاد مگه پارانویید داری الکی تهمت میزنی هر کسی با فمنیستی مخالفه لطفا در تاپیک های من شرکت نکنه
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 35843 خدایی چرت و پرت نگو همه تایید کردن سمت خودشونم صدا میاد مگه پارانویید داری الکی تهمت میزنی والا کسی تایید نکرد سمت کسی هم صدا نمیاد شما هم با کاربری واقعیت بیا جوجه آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
numb_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 288 والا کسی تایید نکرد سمت کسی هم صدا نمیاد شما هم با کاربری واقعیت بیا جوجه برو تاپیک قبل اینو بخون خانوم پارانوئیدی ته حرف هم که تونستی بزنی جوجه بود 🤣🤣🤣 خدا شفات بده هر کسی با فمنیستی مخالفه لطفا در تاپیک های من شرکت نکنه
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 35843 برو تاپیک قبل اینو بخون خانوم پارانوئیدی ته حرف هم که تونستی بزنی جوجه بود 🤣🤣🤣 خدا شفات بده پارانویید به تو خیلی میاد بیکار علاف آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
numb_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 288 پارانویید به تو خیلی میاد بیکار علاف ضایع حتی برای حرفات هیچ دلیلی به کار نمیبری بنظرم برو در مورد پارانوئید تحقیق کنن بعد بیا بخور بیکار علاف فعلا تویی از بیکاری میری زیر تاپیک مردم میخوری ریپ نزن چون جوابتو نمیدم هر کسی با فمنیستی مخالفه لطفا در تاپیک های من شرکت نکنه
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 35843 ضایع حتی برای حرفات هیچ دلیلی به کار نمیبری بنظرم برو در مورد پارانوئید تحقیق کنن بعد بیا بخور بیکار ... چقد دوست داری بحث کنی بیماریا دیگه ریپ نزن تامام آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
مامان_دخترم72 عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 3035 دیشبم شدیدا صدای بمب اومد ساعتای ۱ شب کرمانشاه ما کم نیاوردیم...دنیا زیادی سخت گرفت 🥀
مامان_دخترم72 عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 3035 کاربری های فیک با هدف ایجاد ترس منکه هدفم این نیست به روح مادرم واقعا دیشب صدای وحشتناکی اومد ولی مطمئنن بمب و موشک نبوده چون قطعا اگه بود اخبار میگفت الله و اعلم ما کم نیاوردیم...دنیا زیادی سخت گرفت 🥀
عسل_بانو69 عضویت: 1393/11/28 تعداد پست: 35843 منکه هدفم این نیست به روح مادرم واقعا دیشب صدای وحشتناکی اومد ولی مطمئنن بمب و موشک نبوده چون قطعا ا ... بله عزیزم خدا مادرتو بیامرزه . اون تایم توی چند شهرگویا موشک جدید امتحان کردن آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲 دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
numb_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 288 دیشبم شدیدا صدای بمب اومد ساعتای ۱ شب کرمانشاه من هرشب این صدا رو میشنوم نمیدونم چیه حتی یه پستم دیدم تو اینستا در این مورد همه هم تایید کرده بودن هر کسی با فمنیستی مخالفه لطفا در تاپیک های من شرکت نکنه
numb_girl مدیر استارتر عضویت: 1401/02/13 تعداد پست: 288 چقد دوست داری بحث کنی بیماریا دیگه ریپ نزن تامام ریپ زدم میخوای چیکار کنی🤣 هر کسی با فمنیستی مخالفه لطفا در تاپیک های من شرکت نکنه
مامان_دخترم72 عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 3035 بله عزیزم خدا مادرتو بیامرزه . اون تایم توی چند شهرگویا موشک جدید امتحان کردن قربونت خیلی ممنون ❤️اره واقعا صدای بلندی بود یعنی خود ایران موشک امتحان کرده؟ اخه چرا اون ساعت که همه خوابن🤦🏻♀️ ما کم نیاوردیم...دنیا زیادی سخت گرفت 🥀
مامان_دخترم72 عضویت: 1404/04/04 تعداد پست: 3035 من هرشب این صدا رو میشنوم نمیدونم چیه حتی یه پستم دیدم تو اینستا در این مورد همه هم تایید کرده بودن نه ما از جنگ به این ور ۳ بار صدای خیلی بلندی شنیدیم نمیدونم دیگه چی بوده🥺 ما کم نیاوردیم...دنیا زیادی سخت گرفت 🥀