2777
2789

خانما شوهرم همش میره خونه مامانش تو ی اپارتمانیم از صبح تا ۶ سرکار بعد میاد میره خونه ننش بعد میاد خونه یکم میشینه باز میره اونجا من چیکار کنم

شماهم باهاش برو

بگو میخوام ببینم اینجا چه خبره که خونه خودمون نیست

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شماهم باهاش بروبگو میخوام ببینم اینجا چه خبره که خونه خودمون نیست

قرار بود برم ناراحتم کرد نرفتم خودش بی تفاوت رفت منم میخام برم خونه بابام شب بمونم اونجا فردا برگردم

یا توام برو اون حتما با شما نمیتونع سر کنه یا دلش بر مادرش تنگ میشه یا مادره مثل مادر من کرم داره می ...

با چی نمیتونه سر کنه یا سرش تو گوشی یا تلویزیون کاری ندارم باش

با چی نمیتونه سر کنه یا سرش تو گوشی یا تلویزیون کاری ندارم باش

ببین مردا تا ازدواج میکنن خانواده دوست میشن

شوهر منم اینجوره

مثلا میگه حوصلم سر میره 

میرم پیش مادرم یا میگه غر میزنی منو میگه یا هر بهانه ای

مهندسی عمران- نقشه برداری

قرار بود برم ناراحتم کرد نرفتم خودش بی تفاوت رفت منم میخام برم خونه بابام شب بمونم اونجا فردا برگردم

پرو باش و برو

باهاش برو باهاش بیا حرفی زد بگو حوصلم میره تنهایی یا بمون خونه یا ماهم میایم 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
پرو باش و بروباهاش برو باهاش بیا حرفی زد بگو حوصلم میره تنهایی یا بمون خونه یا ماهم میایم

اخه نمیتونه که هرشب و هرروز بره پیش مادرشوهرش ،،اون پسرش ولی هیچ عروسی دوست نداره مادرشوهرشو هرروز ببینه

گناه من سادگی بود .
اخه نمیتونه که هرشب و هرروز بره پیش مادرشوهرش ،،اون پسرش ولی هیچ عروسی دوست نداره مادرشوهرشو هرروز ب ...

میدونم یه مدت که رفته همسرش خونه نشین میشه

بعد مثلا سه شب خونه بود یه شب بره دیگه اسی نمیره که

ببخشید میپرسم اما شما به حد کافی به ایشون داخل خونه اقتدار میدید و اینجورین؟ یعنی بهشون احترام میزارین؟ازشون تشکر زبانی و رفتاری دارین؟ مودبانه باهاشون حرف میزنین؟ محیط خونتون آرومه ؟