2777
2789
عنوان

بدهی و دعوا با شوهر

270 بازدید | 11 پست

خیلی اعصابم خورده ،70 روزه زایمان کردم،تو مرخصیم تامین اجتماعی هم همون دو سوم حقوقم نمیده،کلی قسط و وام داریم کلی خرجمون شد سر تولد بچم،یه جشن یعنی  هم گرفتیم مادرشوهرم کلی آدم دعوت کرد

نگید چرا وقتی نداشتید خرج اضافی کردی رسمه تو شهرمون برای بچه اول جشن و ولیمه دادن،

از اون طرفم کلی قسط و وام عقب افتاده داریم خیلی عصبیم هی با شوهرم دعوا میکنم روانم بهم ریخته

140 گرم طلا دارم به شوهرم میگم یه گردنبند بفروشیم واما رو بدیم قبول نمیکنه میگه پشیمون میشی چکار کنم

حق داری والا یکی دیگه بابد خرج بده یکی دیگه دعوت میکنه .دیگه گذشته خودتو اذیت نکن   شیرت خشک‌مبشه باید شیر خشکم بخریا

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هزینه تاخیر وام ها چه قدر میشه ؟مبخوای اگه زیاد نیست و با پول حقوقی که بهت میدن سر به سر میشه وام ها رو بزار وقتی حقوقتو دادن یه جا تصفیه کن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا
هزینه تاخیر وام ها چه قدر میشه ؟مبخوای اگه زیاد نیست و با پول حقوقی که بهت میدن سر به سر میشه وام ها ...

مشکل اینکه حقوق نمیده تامین اجتماعی ،حدود 30 تومن کلشون

وگرنه 40 تومن سرجمع بايد بشه حقوقم

اخه از کسی هم نمیشه قرض کرد تو این دوره زمونه اگه قرص کنی به اعصاب خوردی برات درست میشه هی با طرف مبخوای چشم تو چشموبشی هی اعصابت خورد بشه  برا ارامش خودتون به کنی بفروشبد دوباره میخرید با حقوقتون

نمیخواد کل طلاهاتو بفروشی

قسط وام ها چقدره؟به همون اندازه بفروش 

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

خب مادرشوهرت دعوت کرد هزینه نداد؟ 

معمولا اینجور جشنا رو پدربزرگ‌پدری میگیره 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

نوچ فقط یه گوسفند قربانی کرد

وا 

قبول نمیکردی مهموناشو خب 

حالا هم به نظر من تا جایی که میتونی طلا نفروش یا حداقل همه ش رونفروش

هرماه چندگرم بفروش چندتا قسط رو بده 

گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ...