2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اخه دست خودم نیست زود از کوره درمیرم بعد پسررم خط قرمزمه

راستش بهترین کار همینه که ابدا دخالت نکنی.واسه تربیت خود بچه ات میگم.بزار یاد بگیره خودش روی پای خودش باشه و ازخودش دفاع کنه.بعدا بره مدرسه شرایط واست سخت تر میشه.

یه روز خوب میاد

اخه دست خودم نیست زود از کوره درمیرم بعد پسررم خط قرمزمه

به این فکر کن که همه مادرا بچشون خط قرمزشونه.

بعدشم ما برای دعوا بچه هارو نمیفرستیم. پس خودمون هم باید رعایت کنیم. 

یکم هم زیاد سخت نگیر بالاخره خواهر برادر هم تو خونه میبینی بعضی وقتا یه گیری به هم میدم چه برسه غریبه. 

به این فکر کن که همه مادرا بچشون خط قرمزشونه.بعدشم ما برای دعوا بچه هارو نمیفرستیم. پس خودمون هم بای ...

وای خط خطی میشم کسی بهش نگاه بدم کنه .

پسرم اصلا دعوا بلد نیست 

روزی سرسره بازی میکرد یه پسری اومد براش که نوبت منه برم بالا پسرم فقط نگاش میکرد هیچ دفاعی از خودش نکرد 

رفتم برای پسره ازخجالنش درآمدم 

وای خط خطی میشم کسی بهش نگاه بدم کنه .پسرم اصلا دعوا بلد نیست روزی سرسره بازی میکرد یه پسری اومد برا ...

ببین پسر منم پاستوریزه هست. اون روز تو پارک یه پسره بود میخواست بچه ها رو بزنه پسر من رفته بود پشت یه پسر دیگه قائم شده بود. 

خب این بچه و بچه شما و امثال اینها اگه تا ابد تو هیچ موقعیتی قرار نگیرند عمرا نمیتونن از خودشون دفاع کنن و ترسو بار میان. 

حالا نمی‌گم دعوا خوبه یا حتما بشه منظورم اینه انشالله که همه چی آروم پیش بره اما حالا بحث یا قهر معمولی بین بچه ها طبیعیه 

ببین پسر منم پاستوریزه هست. اون روز تو پارک یه پسره بود میخواست بچه ها رو بزنه پسر من رفته بود پشت ی ...

خدایی حیف همچین بچه هایی قاطی بعضی از بچه ها بشن. 

خودم اگه مجبور نبودم دوست داشتم تاابد نزارم پسرم بره مدرسه و دانشگاه وسربازی .....

خدایی حیف همچین بچه هایی قاطی بعضی از بچه ها بشن. خودم اگه مجبور نبودم دوست داشتم تاابد نزارم پسرم ب ...

اره پسرم آنقدر مظلومه دلم براش ریش میشه.

بازیگوش و شیطونه مثلا ورجه وورجه داره اما زدن و حرف بد و این چیزا نداره.