2777
2789

سال آخرم هست مجبورم برم مدرسه خصوصی شهریه مدارس دولتی بهمون گفتن 5 ملیون پیش 3 ملیون وسط سال 

مدرسه خصوصی که اسم نوشتیم کنسل شد ارجا داده شدیم یه مدزسه دیگه اونجا بهمون گفتن 50 ملیون 5 تا قسط ده ملیونی 

بعد دیدم تو اینستا نوشته مدارس خصوصی تو کنکور تاثیر بیشتری دارن تا مدارس عادی 

کسی اینجا بچشو مدارس خصوصی گذاشته و راضی هست؟ 

مدرسه دولتی که گفته 8 ملیون بدین کلاساش 35 نفره هست 

مدرسه خصوصی 10 نفره الی 12 نفره 

اصلا هزینه کردن برا رشته انسانی ارزش داره؟ میشه راهنمایی کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما ۳۰۰ دادیم‌برا ثبت نامو تماممممم مدرسه عادی انسانی واسه فرهنگیان بخون ارزش داره

میخام برم خصوصی ینی خواست خودمه چون شرایط خیلی بهتری داره و من شرایطم یه خورده حساسه 

مگه میشه؟برگاااام هر کی بخاد پول بده خو دیگه نمیره مدرسه عادی ک 😐 بابا هزارتا مدرسه عادی هست برو جا ...

😐منم گفتم کسی که بخواد 10 ملیون بده مدرسه ناحیه 3 دولتی خب بچشو میبره مدرسه درست و حسابی ولی انگار چون معدل ها اومده پایین یه روشی شده برای مدیرا که پول بگیرن 

انسانی خوبه اگه در بیای فرهنگیان

بغییر فرهنگیان  کلا ارزش داره هزینه مدارس خصوصی و کلی مخارج دیگه مثل کلاس کنکور و تست و کتاب و سرویس و..... همه این مخارج انجام بشه کلا حرفم اینه آینده ای هست براش؟