2777
2789

من هر وقت به نماز رو بیارم و دعا کلی کار انکار قضیه بد تر میشه نمی‌دونم چرا 

امروز رفتم ی زیارتگاه کلیییی دعا  اومدم دیدم قضیه بد تر شده

نمی‌دونم بخندم یا گریه کنم؟خودم حس میکنم ی جور امتحانه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی بدترین حالت اون قضیه اینه؟

من اولین بار تو عمرم صدقه دادم بعد ماشینو برداشتم رفتم بیرون اولین بار هم تو زندگیم تصادف کردم بعد دو سال رانندگی زدم به آینه بغل یه ماشین شکست هیچی ازم نگرفت ها مرده انقد آدم حسابی بود گفت برو با اینکه خواهش کردم شماره بابامم دادم بازم هیچی نگرفت  همش با خودم میگفتم ببین ها صدقه دادم روزم بدتر شد تصادف هم کردم ولی در واقع الان که فکر میکنم میبینم اون تصادف می‌تونست وضعیت سختتری هم داشته باشه و چه بسا همون صدقه باعث شد با همون به معذرت خواهی رد بشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
انقدر نذر کردم انقدر دعا کردم یه بارم جواب نکرفتم🤣بی اعتقاد نشدما ولی نمیدونم قضیه چیه ک هرچی من می ...

منم:)

سر ی قضیه خیلی اذیت شدم...آخرشم فک نکنم درست شده

زندگیم ازاین رو به اون رو شده

سپردم دست خدا ولی...

منم:)سر ی قضیه خیلی اذیت شدم...آخرشم فک نکنم درست شدهزندگیم ازاین رو به اون رو شدهسپردم دست خدا ولی. ...

میفهمم من برا هرکی بگی چله پ نذر برداشتم هیچوقت جواب نگرفتم انقدر ب بن بست خوردم ک بعضی وقتا ب مردن فک میکنم

از کجا میدونی بدترین حالت اون قضیه اینه؟من اولین بار تو عمرم صدقه دادم بعد ماشینو برداشتم رفتم بیرون ...

دقیقا ولی خب من چند ساله تو ی قضیه ای افتادم،از این رو به اون رو شده زندگیم 

کلی دعا کردم نماز و....تغییر نکرد از ته قلبم می‌خوام خوب سه ولی نمیشه 🥲

حالم داغونه اصن حس افسردگی دارم..

میفهمم من برا هرکی بگی چله پ نذر برداشتم هیچوقت جواب نگرفتم انقدر ب بن بست خوردم ک بعضی وقتا ب مردن ...

منم:)

میشه دعا کنی که درست شده شاید دلت پاک بود

اما خودت شاید اینطوری به صلاحه خدا بهتر می‌دونه

من که بخاطر این کل زندگیم...

دقیقا ولی خب من چند ساله تو ی قضیه ای افتادم،از این رو به اون رو شده زندگیم کلی دعا کردم نماز و....ت ...

میفهممت ولی من بعضی موقع ها با خودم میگم مگه آفریدگار من ممکنه بد منو بخواد؟پس بهش اعتماد میکنم باهمه سختی هایی که این زندگی داره یعنی تنها راه آروم کردن خودم همینه 💔🥲

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
میفهممت ولی من بعضی موقع ها با خودم میگم مگه آفریدگار من ممکنه بد منو بخواد؟پس بهش اعتماد میکنم باهم ...

دقیقا 🥲امیدوارم خوب تموم شه ی روز لبخند بزنیم شکر کنیم از ته قلب مون🥲

دقیقا 🥲امیدوارم خوب تموم شه ی روز لبخند بزنیم شکر کنیم از ته قلب مون🥲

خوب تموم نشد برای من عزیز دلم فوت کرد🥲💔

ولی خب اون بالایی بهتر از همه می‌دونه قوانین این دنیارو 

ایشالا برای شما آخر عاقبت خوشگلتری رقم بزنه 🥲❤️