2777
2789
عنوان

باردارم با شوهر بیشعورم دعوام شد

225 بازدید | 24 پست

بچه ها تروخدا یکم دلداریم بدین بخدا دق میکنم از دست این بیشرف اصلا مراعات نمیکنه وسیله میشکونه سر هیچی اینجوری نبود نمیدونم چش شده حیوون 

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سر چی دعواتون شد

داشتیم میرفتیم عیادت مریض نیم ساعت من حاضر نشسته بودم این کودن هی میومد میرفت گفتم زود باش دیگه شونه رو پرت کرد رو مبل خورد به شکمم منم عصبی شدم باد بزنو پرت کردم واسش دیگه مثه الاغ البته حیفه الاغ زد گلدونامو پرت کرد و داد و بیداد

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤

تازگیا این مدل شدهیا از اول داشته این رفتارهارو؟

بقران شاید بگین حرف میزنه ولی عینا میمرد واسم رو حرفم حرف نمیزد بعد ازدواج اینطور شد

فکر کنم اون بارداره جای تو

خدا ازش نگذره اخه شرایط من خوب نیس چرا باید نفهمه 😔انقد کمر و شکمم درد گرفته 

بقران شاید بگین حرف میزنه ولی عینا میمرد واسم رو حرفم حرف نمیزد بعد ازدواج اینطور شد

نه عزیزم باور میکنم

یعنی قبل بارداری هم همین بود ؟

کاربری دست دو نفره یکی ایران ، یکی خارج(المیرا)

داشتیم میرفتیم عیادت مریض نیم ساعت من حاضر نشسته بودم این کودن هی میومد میرفت گفتم زود باش دیگه شونه ...

الهی فداتشم

همیشه همین بوده یا قبلا اصلا از این رفتارا نداشتع و جدیدا اینجوری شدع

نه عزیزم باور میکنمیعنی قبل بارداری هم همین بود ؟

دعوامون ک میشد ولی نه اینکه سر چیز بیخودی مثه امروز اینکارو کنه😔

الهی فداتشمهمیشه همین بوده یا قبلا اصلا از این رفتارا نداشتع و جدیدا اینجوری شدع

تروخدا چیکار کنم بخدا باردار نبودم یه ثانیه م پیشش نمیموندم دارم میترکم انقد گریه کردم و درد دارم

خدا ازش نگذره اخه شرایط من خوب نیس چرا باید نفهمه 😔انقد کمر و شکمم درد گرفته

بگردم ، سربه سرش نزار زیاد شاید خودش خجالت بکشه

میگن زندگی برای زنده هاست اما خدایا ، بس که  ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که 

اکثر مردا زنه باردار میشه اخلاقشون بهتر میشه مال تو بدتره🤔

دعاتون نکردن البته اگر اعتقاد دارید؟ 

یا نظر نشدین؟ چون میگی یهو اینجوری شده حواستم باشه سرش جا دیگ گرم نشده باشه 

تف تو این زندگیا ی زن وقتی میخاد بچشونو به دنیا بیاره باید حرص بخوره استرس بگیره 

عزیزم توام زیاد حرص نخور خودتو بزار اولویت

بگردم ، سربه سرش نزار زیاد شاید خودش خجالت بکشه

اخه کاری نکردم بخدا چرا باید شونرو بزنه تو شکمم😔کاش میمردم تازه با این بچه هیچ کاری نمیتونم بکنم تروخدا چیکار کنم 

تروخدا چیکار کنم بخدا باردار نبودم یه ثانیه م پیشش نمیموندم دارم میترکم انقد گریه کردم و درد دارم

هیچی به قول خودت با بچه تو شکمت مجبوری سر به سرش نزاری تا خودش شرمنده شع 

اگه چیزی بگی یا روش کلیک کنی آخرش یا دعوا و بحثه یا ناراحتیو دل شکستگیه خودت 

تهشم برا خودت ضرر داره به اون هیچی نمیشع