خانوما من واقعاً کلافهام 😒 هرچی برای خونهم با کلی ذوق و سلیقه میگیرم، خواهرشوهرم دقیقاً همونو میره برمیداره. مثلا من کلی وقت گذاشتم برای انتخاب سرویس خواب و پردههام، همونو برداشت 😑 الان خونش رو که میری میبینی انگار از روی خونه من کپ زده! یجوری که سلیقه من اصلا دیده نمیشه همه فکر میکنن من خونمو شبیه اون کردم. الانم میخوام فرشامو عوض کنم مطمعنم میره چیزی که من خریدمو میخره از بس چشش به کار منه که تقلید کنه»
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
عزیزم خب قطعا اگر چیزای خاص و متفاوت بری بخری دیگه نمیتونه پیدا کنه که. یچیزی برو از یجایی بخر که ندونه پیدا کنه . هم از جای خاص باشه هم وسیله ها شیک باشه .
همش میخواد خودش رو ب سطح تو برسونه .این راهکاری ک میگم رو کن خیلی جوابه.مثلا فرش سفید میخوای بخری جلوش بگو فرش مشکی میخوام بخرم سریع میره میخره بعد تو برو چیزی ک میخوای رو بخر😃🤣
واااای منم همیشه این مشکل رو داشتم والااا. حتی تاپیک هم زدم راجبش انقدر حرص منو در میارههههه.شال مبل و خود مبل و همه چیو . قیافه هم اگه انتخابی بود برمیداشت قیافه منو کپی پیس میکرد رو خودش. دیگه منم فرشو رفتم از رهسپار خریدم . بخواد بره باز سر فرشم همچین حرکتی بزنه انقدر تنوع اونجا بالاست که خداروشکر فرشش عین فرش من نمیشه . گیج میج میشه و یچیز دیگه انتخاب میکنه .